GÜNDEM

OT Dergi'de neler oluyor?..

OT Dergi'deki yönetim değişikliği derginin çalışan ve yazar kadrosunu salladı. İstifalar peş peşe gelmeye başladı...

OT Dergi'de neler oluyor?..

Türkiye'nin en çok satan dergilerinden OT Dergi'de işler fena halde karıştı...

Birçok tanınmış ismin yazdığı OT Dergi'nin yönetiminde yapılmak istenen değişikliğin çalışanları rahatsız ettiği ve istifa depreminin başladığı ifade ediliyor.

Metin Üstündağ'ın yönetiminde yayınlanan OT Dergi, "Hazla ve hızla okunan kültür sanat dergi" mottosuyla yola çıkmıştı.

IŞIL CİNMEN: BEN AYRILDIM, BİRÇOK YAZAR DA AYRILDI

Sabah saatlerinde OT Dergi'nin Yazı İşleri Müdürü Nurhak Kaya'nın istifa ettiğini açıklamasının ardından bir istifa açıklaması da Ot'a yaklaşık bir yıldır röportaj yapan ve yazı yazan Gazeteci Işıl Cinmen'den geldi.

Dergiyle yollarının ayrıldığını açıklayan Cinmen, Twitter hesabından, "Yönetim değişikliği ve hoş olmayan kimi olaylar sebebiyle Aralık itibariyle benim ve birçok yazarın Ot Dergisi ile tüm ilişkisi bitmiştir" açıklamasını yaptı.

NURHAK KAYA NE DEMİŞTİ?

Nurhak Kaya da sosyal medya hesabından şu açıklamayı yapmıştı:

"OT Dergi'deki görevimden ayrıldım. Yeni hikayelerde görüşmek üzere. OT Dergi'deki dört yılımda üzerimde çokça emeği geçen arkadaşlarıma çok teşekkür ederim. Ne güzeldir ki; OT'u Türkiye'nin en çok okunan dergisi olarak bırakıyorum."

OCAK SAYISINDA KİMLER OLACAK?

Dergide ocak sayısında kimlerin kalacağı henüz belli değil ancak Ot'la birlikte anılan çoğu ismin artık dergide olmayacağı söyleniyor. Bu radikal değişikliğe dergiden yaşanan yönetim değişikliği ve derginin çizgisiyle ilgili tartışmaların sebep olduğu da konuşulanlar arasında.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar