GÜNÜN MUHABİRİ

Osman Özgan günün muhabiri oldu...

Yeni Şafak’tan Osman Özgan, “Kozmik ihanete yeni operasyon” manşetiyle yayınlanan haberi nedeniyle günün muhabiri oldu...

Osman Özgan günün muhabiri oldu...

Osman Özgan’ın, FETÖ’nün, Genelkurmay’daki Kozmik Oda’ya girerek binlerce belgeyi ele geçirmesini sağlayan şüpheliler için düğmeye basıldığına ilişkin haberi, Yeni Şafak’ta birinci sayfada “Kozmik ihanete yeni operasyon” başlıyla manşette…

Osman Özgan’ın haberine göre, Türkiye kamuoyunu yıllardır ilgilendiren “Kozmik Oda casusluk eylemi”; türlü yalan ve uyduruk haberlerle operasyonun haklı çıkarılması için çalışanların, FETÖ’nün yargı ve askeri darbe girişimlerinden sonra olayın üzerine gitmeleriyle çözülme aşamasına geldi.

Osman Özgan’ın bu özel haberi, düzmece operasyonun tamamen çözülmek olduğuna işaret ediyor…

Ankara Başsavcılığı’nın 45 kişi hakkında yakalama kararı çıkardığı, Eski Genelkurmay Adli Müşaviri Muharrem Köse ve FETÖ’cü polis Ali Fuat Yılmazer’in de dosyada şüpheli olarak yer aldığına dikkat çekiliyor.

Ve yine Osman Özgan’ın haberine göre; FETÖ’nün, Kozmik Oda’da görevli 6 askeri Ergenekon Terör Örgütü iddiasıyla 2009 Aralık’ta dinlediği ortaya çıktı. Askerlerle ilgili bilgi toplayan FETÖ’cü polislerin daha sonra da bu isimleri fiziki takibe aldığı ve sahte ihbarla kumpas için düğmeye bastığı belirlendi.

İşte haber…

İşte gazetecilik…

İşte muhabirlik…

Osman Özgan’ı tebriklerimizle birlikte “Günün Muhabiri” seçiyoruz.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar