REKLAM

Osman da reklam yıldızı oldu

Osman karakteri ile ekranın en çok konuşulan çocuk oyuncularından biri olan Emre Berke Zincidi, OMO’nun reklam filminde rol aldı.

Osman da reklam yıldızı oldu

Deterjan pazarının önemli aktörü OMO, yeni reklam filminde hedef kitlesine, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin sevilen karakteri Osman ile ulaşmaya çalışıyor. Yayına girdiği ilk günden bu yana dizinin en çok konuşulan karakteri Osman’a hayat veren minik oyuncu Emre Berke Zincidi’nin rol adlığı reklam, adeta dizinin bir sahnesiymiş gibi ekrana geliyor.
 
Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinin çekildiği mekanların kullanıldığı reklam, hemen hemen tüm öğeleriyle ‘diziye ait bir sahne’ havasını korumaya çalışıyor. Osman’ın yakın çekimleri, oyunculuğu ve Taner Birsel’in hayat verdiği iç sesi, bu fikri güçlendiren öğeler olarak reklamda yerini alıyor. Reklam, OMO'nun daha önce de çocuklara yer verdiği ve 'kirlenmek güzeldir' konseptiyle yayınlanan reklamlarının devam filmi niteliği taşıyor. İlk kez dün akşam ekrana gelen reklam, dizinini yayın süresince ve ‘tek reklam’ olarak iki kez izleyicisiyle buluştu.
 
www.medyaloji.net

ÇOK OKUNANLAR