KİTAPLIK

Osman Altınışık, 'Haber de insan gibidir' diyor

Osman Altınışık, gazetecilik kariyerini ve "Haberin Seyir Defteri" kitabının serüvenini MAG Business okurları için anlattı.

Osman Altınışık, 'Haber de insan gibidir' diyor
Sabah Ankara Eki Genel Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, gazetecilik kariyerini ve "Haberin Seyir Defteri" kitabının serüvenini MAG Business okurları için anlattı.

Kariyerine muhabir olarak başlayan, gazete, televizyon ve haber ajansı tecrübelerine sahip Sabah Ankara Eki Genel Yayın Yönetmeni Osman Altınışık, kendisi ile ilgili merak edilenleri ve medyanın olmazsa olmazlarını MAG Business okurları için anlattı.

Empati yaparak hareket edebilmeyi başarılı olmak için en önemli adım olarak değerlendiren Altınışık, gazeteciliğin temel taşlarından birinin "merak" duygusu olduğunu belirtiyor.

Deneme Genç gazetecilere ışık tutacak kitabı "Haberin Seyir Defteri"nde tecrübelerini anlatan başarılı gazeteci, Bolu Kartalkaya'da kaybolan ABD'li Yarbay'dan 17 Ağustos Marmara depremine, Adnan Kahveci'nin trafik kazasından Çeçen eylemcilerin kaçırdığı Avrasya Feribotu'na kadar birçok haberin perde arkasında yaşananları otuz yıllık gazeteci yorumlarıyla kitabında yer veriyor.

İş ve basın dünyasına yön veren başarılı isimlerin çok özel röportajlarının yer aldığı MAG Business, sektörel yenilikleri ve iş hayatına dair merak edilenleri sizlerle buluşturmaya devam ediyor.

ÇOK OKUNANLAR