GÜNDEM

Oray Eğin'den Abdülkadir Selvi'yi ateşe atan yazı

"Abdülkadir Selvi'yi anlama rehberi" yazan Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin, "yeni eğlencesi" ile resmen Hürriyet yazarını ateşe attı...

Oray Eğin'den Abdülkadir Selvi'yi ateşe atan yazı

Habertürk gazetesi yazarı Oray Eğin öyle bir "Abdülkadir Selvi'yi anlama rehberi" yazdı ki Hürriyet yazarı Selvi'yi resmen ateşe attı...

Abdülkadir Selvi'yi okuyup aslında ne demek istediğini anlamaya çalışmanın yeni eğlencesi olduğunu anlatan Oray Eğin, "Mesela hükümeti çok övermiş gibi gözüktüğü yazısının bir yerine öyle eleştirel cümle koyuveriyor ki bütün o dolambaçlı övgüler tek bir sert eleştiri için yazılmış hissi uyandırıyor. Çünkü aslında muhalif..."

ÇAKTIRMADAN MİT'İ HEDEFE KOYUYOR

Bir süredir Abdülkadir Selvi'nin 15 Temmuz’da MİT’in rolünü tartışmaya açtığı yazılarını okuduğunu belirten Oray Eğin, şu iddiada bulundu:

"Selvi görünürde yeni bir düzenlemeyle MİT’in istihbarat alanının genişletilmesini savunuyor. Ama satır aralarında (tıpkı gizli “hayır”cılığı ve CHP sevgisi gibi) aslında 15 Temmuz’daki istihbarat zafiyetinin sorumlusunu arıyor ve çaktırmadan MİT’i hedefe koyuyor. Sanki."

Oray Eğin'in o yazısı okumak için TIKLAYIN...

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar