GÜNDEM

Onur Büyüktopçu Yeşim Gül'ü paylaşıp isyan etti: Yazıktır, günahtır

Yemekteyiz sunucusu Onur Büyüktopçu, geçtiğimiz hafta ünlü oyuncu Yeşim Gül'ün işitme engelli sevgilisini kaybetmesi üzerine bir paylaşımda bulundu.

Onur Büyüktopçu Yeşim Gül'ü paylaşıp isyan etti: Yazıktır, günahtır

Oyuncu Yeşim Gül’ün, ‘kredi’ yüzünden tartıştığı işitme engelli sevgilisi Serdar Peçen'i terk etmesi ve barışmak için Gül'ün evine giden Peçen’in sevgilisini ikna edemeyince camdan atlayarak itmesi geçtiğimiz hafta gündeme bomba gibi oturmuştu. Konuyla ilgili ise Gül’ün, Peçen’den kendisi için kredi çekmesini istediği iddia edilmişti.

Yemekteyiz Sunucusu Onur Büyüktopçu ise, yakın dostu Yeşim Gül'e sosyal medya hesabından bir destek mesajı yayınladı.

Büyüktopçu, Yeşim Gül ile çekilmiş fotoğraflarına yer verdiği paylaşımında şunları yazdı: “19 yaşındaydım tanıdığımda, kollarını açtı bana… Akıl verdi, korudu kolladı, hiçbir doğum günümü unutmadı. Canım Yeşim Gül şimdi sevdiği insanı kaybetmenin acısını yaşıyor, yası büyük!

Onur Büyüktopçu Yeşim Gül'ü paylaşıp isyan etti: Yazıktır, günahtır - Sayfa 3

Sabır dileyin dua edin: "Ve giden canın arkasındaki büyük acıyla kalırken tüm sevenlerinin acısı yazılan çizilenler ve gerçeği yansıtmayan ithamlarla katmerleniyor. Yazıktır, günahtır! Gencecik bir canın ardında kalan sevenlerine sabır dileyin, dua edin”

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar