TV HABER

Ömür Varol Beyaz TV'de yeni bir programa başlıyor

Nihat Doğan'la yumruklu kavgaya tutuştuktan sonra Beyaz TV'deki "Söylemezsem Olmaz programının moderatörlüğünden gönderilen Ömür Varol yeni bir programla ekrana dönüyor...

Ömür Varol Beyaz TV'de yeni bir programa başlıyor

Beyaz TV'nin bir dönem gündemden düşmeyen programı Söylemezsem Olmaz'ın moderatörü iken Nihat doğan'la yumruk yumruğa kavga eden Ömür Varol ekrandan uzaklaştırılmıştı...

Ekranlardan kısa bir süre ayrı kalan Ömür Varol, yeni ve farklı bir anlayışla hazırlayıp sunduğu haber program ile kaldığı yerden devam diyecek.

3 Temmuz'dan itibaren hafta içi her gün saat 8- 10 arasında iki saat boyunca Beyaz TV izleyicisi ile buluşacak olan program ”Ömür Varol’la Beyaz Gazete” adını taşıyor.

Ömür Varol Nihat Doğan
Ömür Varol, aynı programda görev yaptıkları Nihat Doğan ile yumruk yumruğa kavga etmişti.

ÖMÜR VAROL’LA BEYAZ GAZETE

Mesleğe 24 yıl önce adım atan, ulusal kanalarda farkı haber ve programlar gerçekleştiren Ömür Varol, yeni haber programını halka açıyor. Programın ”Söz Milletin” bölümünde vatandaşlar canlı telefon bağlantılarıyla görüşlerini iletecekler.

Programda ayrıca yurtta ve dünyadaki gelişmeler, uzman görüşleriyle değerlendirilecek. İzleyiciler, programın “Evdeki Hesap” bölümünde, ülkemizin dört köşesindeki çarşı pazarlardan temel ihtiyaç maddelerinin fiyatlarını öğrenebilecek.

İnsan öyküleri, gözden kaçanlar, haber bültenlerinde üzerinde durulmayan ayrıntılar programın omurgasını oluşturacak.

Tecrübeli haberci Cengiz Erdil’in editörlüğünü yapacağı programın yönetmeni Kadir Barış Derin, Ceren Meriç, Murat Tezcan Fırat Akalın, Mevlüt Çınar ve Ayşegül Özdemir de programa emek veren kadroyu oluşturuyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum