GÜNDEM

Ömür Gedik ve Bülent Ersoy birbirine girdi! Hakaretler havada uçuştu!

Kızı Tayga Gedik'in düğününde kaz tüyü olduğu söylenen bir elbise giyen Ömer Gedik, tepkilerin odağı oldu. Gedik'e en sert eleştiri ise Bülent Ersoy'dan geldi. İkili arasında sosyal medyada gerginlik tırmandı.

Ömür Gedik ve Bülent Ersoy birbirine girdi! Hakaretler havada uçuştu!

Şarkıcı ve hayvan hakları savunucusu Ömür Gedik, önceki akşam kızı Tayga Gedik'in düğününe katıldı. Kızının düğününden çok Gedik'in, kaz tüyü olduğu iddia edilen kıyafeti konuşuldu.

Dün bir magazin programına konuk olan Ömür Gedik ile programa telefonla bağlanan Bülent Ersoy arasında gerçek tüy kavgası çıktı.

ÖMÜR GEDİK'İN GERÇEK KÜRK GİYDİĞİ İDDİASI

Kısa bir süre önce Gaziantep'te gerçekleşen bir düğün ile kızını evlendiren Gedik'in düğünde giydiği kıyafette kaz tüyü kullanıldığını söyleyen Bülent Ersoy bu suçlaması ile kürk giydiği için kendisine yüklenen Ömür Gedik'e çarpıcı bir ithamda bulundu.

İFTİRACI BÜLENT ERSOY'A CEVABIMDIR"

Konuyla ilgili olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Gedik, Bülent Ersoy tarafından kendisine yöneltilen suçlamaların doğru olmadığını söyledi ve modacısıyla yaptığı yazışmayı gözler önüne serdi. Twitter hesabında paylaşım yapan Gedik, "İftiracı Bülent Ersoy'e ve Gülşah Saraçoğlu'na cevabımdır. Modacı Ebru Karabayır'ın cevabını birazdan paylaşıyorum. Kendi ayıp ve günahlarını iftira atarak örtmeye çalışanlara kapak olsun." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar