KİTAPLIK

Okur Yazar Buluşması Tuna Kiremitçi ile başlıyor

Gazeteci Sayım Çınar’ın moderatörlüğünde Okur Yazar Buluşması’nda Beşiktaşlılarla bir araya gelecek ilk yazar Tuna Kiremitçi.

Okur Yazar Buluşması Tuna Kiremitçi ile başlıyor

Beşiktaş Belediyesi Okur Yazar Buluşması adında yeni bir etkinlik dizisine başlıyor. Eylül-Ekim-Kasım ayı boyunca her ay Türkiye’nin en sevilen yazarlarında biri, gazeteciler.com yazarı Sayım Çınar’ın moderatörlüğünde Okur Yazar Buluşması’nda Beşiktaşlılarla bir araya gelecek. Etkinliğin ilk konuğu Tuna Kiremitçi.

Sonun Geldi Sevgilim adlı romanı geçtiğimiz aylarda çıkan ve büyük başarı kazanan Tuna Kiremitçi Beşiktaş Belediyesi Okur Yazar Buluşması’nda edebiyatı, gelecek günleri, projeleri okurlarına, dinleyicilere anlatacak.

18 Eylül Perşembe günü 19:00 - 21:00 saatleri arasında Levent Kültür Merkezi'nde Sayım Çınar'ın konuğu olacak olan Tuna Kiremitçi, edebiyata bakışını, son kitabının hikayesini, gelecek projelerini dinleyicilerle paylaşacak.

başliksiz-1.20140911151241.jpgOtobiyografik bir roman olup olmadığı çokça tartışılan Sonun Geldi Sevgilim'e dair konuşacak çok şey var. Tuna Kiremitçi'nin son romanı Sonun Geldi Sevgilim Haziran ayında raflarda yerini aldı. April Yayıncılık tarafından yayınlanan romanın başrolünde Devrim adında bir reklamcı var. Hayalini dahi kuramayacağı bir kadın olan ve tüm hayatını derinden etkileyen Rosa'yla evlenen, devamında yıkıcı bir ayrılık yaşayan Devrim, bir gün televizyonu açar ve Rosa'nın ilişkileriyle ilgili bomba açıklamalarıyla karşılaşır. Tek şansı ortadan kaybolmak ve toplumsal hafızanın onu unutmasını beklemektir. Şehrin kenarlarına kaçarak başladığı yalnız hayat, Gülbahar ile değişecek, tüm hayatı yepyeni bir yola girecektir.

Tuna Kiremitçi yeni romanında aşka, intikama, yüzleşmeye dair mizahi bir dil tutturuyor, bir yandan kameralardan kaçarken bir yandan da mafyanın kurşunlarından kendini ve sevdiklerini korumaya çalışıyor. Popüler kültüre, özgürleşmeye, baştan başlamaya dair afili bir roman arayanlar için Sonun Geldi Sevgilim iyi bir seçim.

Romana ve romancılığa dair eğlenceli bir söyleşi için 18 Eylül Perşembe günü 19:00 - 21:00 arası Levent Kültür Merkezi'nde.

ÇOK OKUNANLAR