DİZİ DÜNYASI

Oktay Kaynarca o sözleri Raci Şaşmaz'a mı söyledi?

Oktay Kaynarca’nın başrolünü oynadığı dizi Eşkıya Dünya’ya Hükümdar Olmaz, Kanal yönetimi tarafından yapımcı Raci Şaşmaz'dan alınarak İç Yapımlar'a devredilmişti.

Oktay Kaynarca o sözleri Raci Şaşmaz'a mı söyledi?

Oktay Kaynarca’nın birkaç gün önce sosyal medya sayfasından düşünceli bir pozunu paylaşıp altına "Zor yola kolay insanlarla çıkarsan yolu da satarlar, yolcuyu da... Yolumuz açık olsun" yazısı da eski yapımcısına gönderme olarak düşünüldü.

Bunun üzerine Oktay Kaynarca Raci Şaşmaz ile eski bir pozunu sosyal medyadan paylaşıp altına "O daha konuşmadı. O yüzden çok konuşan var. Yol dediğin nedir ki yanında yoldaşın varsa Hızır yoldaşın olsun Raci Şaşmaz" yazdı.

Gazeteci Ali Eyüboğlu ve sunucu İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları Magazin Noteri’nin canlı yayınına bağlanan Oktay Kaynarca zehir zembrek sözlerin nedenini ilk kez anlattı.

Paylaşımının yanlış anlaşıldığını söyleyerek; “Bizim magazinimizin en büyük dertlerinden bir tanesi şudur. Kendi kafalarına göre yorum yapıyorlar. Bir tanesi yorum yapıyor. Ondan sonrada herkes ciddiye alıp onun üzerine yorum yapıyor. Ve haber kendine göre tescillenmiş oluyor. Bütün sıkıntı buradan kaynaklanıyor. O benim çok sevdiğim bir söz” dedi.

Oktay Kaynarca açıklamalarına, Raci Şaşmaz’ın yaşadığı zor günleri atlatacağına inandığını söyledi.

Ali Eyüboğlu’nun “dizide ne eşin en sevgilin kaldı, ne olacak böyle” demesi üzerine; “Abi ben de çok istiyorum” diye cevap verdi.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar