MEDYA KÖŞESİ

Oktay Ekşi, Nagehan Alçı'yı fena sıkıştırdı

Gazeteciler Habertürk ekranlarında 'İmamın Ordusu' depremini tartıştı. Programa Oktay Ekşi ile Nagehan Alçı'nın diyalogları damga vurdu.

Oktay Ekşi, Nagehan Alçı'yı fena sıkıştırdı
GAZETECİLER.COM

Ahmet Şık'ın henüz tamamlamadığı 'İmamın Ordusu' adlı kitabının yarattığı deprem Habertürk ekranlarında tartışıldı. Orhan Bursalı ve Önder Aytaç'ın da katıldığı programa Oktay Ekşi ile Negahan Alçı'nın diyalogları damga vurdu.

Eski Hürriyet baş yazarı Oktay Ekşi, Akşam yazarı Nagehan Alçı'yı hedef aldığı sözlerinde 'siz herşeyi biliyorsunuz, söyleyin bakalım kimdir bu 1 numara' diyerek polemiği başlattı. Alçı'nın hükümetle yakın ilişkiler içinde olması sebebiyle kendisine özel bilgi-belge servisi yapıldığını ima eden Ekşi 'Nagehan Hanım her şeyi çok iyi biliyor anlatsın da biz de aydınlanalım' dedi.

Oktay Ekşi: Ahmet Şık talimatla kitap yazdı deniyor. Eğer talimat alan varsa veren de var. Kimdir bu talimatı veren. Kimdir bu bir numara 4 sene oldu. Bu örgüt varsa eğer birinin yönetmesi lazım. Kimdir bu o zaman? Nagehan Hanım her şeyi çok iyi biliyor anlatsın da biz de aydınlanalım. Bütün olan bitene hakim olan arkadaşlarımız var. Siz de onlardan birisiniz, söyleyin öğrenelim artık.

Orhan Bursalı: Bizden saklamayın Nagehan Hanım!

Negahan Alçı: Ahmet Şık ile Nedim Şener konusunda yanlış anlaşılma olmasın. Ben tutukalama kararına eleştirilerimi daha en baştan söyledim zaten. Ayrıca öyle gizli kozmik belgeler bende yok.


İşte o anlar:

ÇOK OKUNANLAR