GÜNDEM

Okan'dan 'kayganlaştırıcı' bombardımanı!

Okan Bayülgen, Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'a "kayganlaştırıcı" tepkisi: Bu adamların erkekliklerini sorgulamaya açıyorum!

Okan'dan 'kayganlaştırıcı' bombardımanı!
GAZETECİLER.COM
Beyaz TV'de ekrana gelen Derin Futbol adlı programda izleyenleri şoke eden bir sohbet ortaya çıktı. Fenerbahçeli Tahir Kıran'ın Fenerbahçe'yi her daim savunan gazeteci-yazar Lube Ayar'a isminden dolayı ''kayganlaştırıcı'' benzetmesi yapması ve bu benzetmenin programın yorumcuları Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar tarafından köpürtülmesi büyük tepki çekmişti.
 
Lube Ayar'a yapılan bu benzetme birçok kesim tarafından tepki toplarkan  Okan Bayülgen, TV8'de ekranlara gelen Medya Kralı programında, başta Ahmet Çakar olmak üzere programdaki yorumcuları sert bir dille bombaladı. "Ben bu dört adamın erkekliklerini sorgulamaya açıyorum. Bu dört adam erkeklikleri ile igili medyaya açıklama yapsınlar. Erkeklik bir kadını böyle çirkin bir şekilde ezmek yok etmek değildir." dedi.
 
İşte Okan Bayülgen'in sert yorumları;
 
''Lube Ayar diye bir hanım var. Ben de Twitter'dan takip ediyorum. Onu 4 tane adam başından itibaren 'kayganlaştırıcı sıvı' diye dalga geçiyorlar. 4'ü de biliyor ve bilmiyor gibi kafa yapıyorlar. Gerçek bir medya skandalıdır. Ve çok acayip. Lube 'kayganlaştırıcı' demek değil. Birçok anlamı var. Yani buradaki bu rezalet nedir. 
 
Futbol konuşmaya başlayınca mı böyle oluyorlar, yoksa normalde de mi böyleler? Erkek olmak bu değil. Ben buradan o 4 adamın erkekliğiyle ilgili soru açıyorum medyaya açıklama yapsınlar. Erkeklik bir kadını çirkin bir şekilde böyle ezmek değildir. Bu 4 kişinin erkekliğini medyanın tartışması lazım. Buna cevap vereceklerini biliyorum, ama cevabı sorumun içinde saklı.''

Yorumcuların erkekliğini medyaya soru olarak açan Okan Bayülgen'e Rasim Ozan Kütahyalı ve Ahmet Çakar'ın ne cevap vereceği merak konusu oldu.



İNTERNETSPOR
ÇOK OKUNANLAR