GÜNDEM

Okan Kurt çalışanından darbeyi yedi! Zorla getirme kararı çıktı

Okan Kurt'un ortağı olduğu şirketin eski tır şoförünün geçtiğimiz yıl tehdit edildiği iddiasıyla açtığı davadan flaş bir karar çıktı.

Okan Kurt çalışanından darbeyi yedi! Zorla getirme kararı çıktı

Geçtiğimiz yıl şirketine haciz gelen Okan Kurt'un başı, E.P. isimli bir çalışanıyla derde girdi. Alacaklı olduğunu iddia ederek Birkan Öztürk adlı avukatla birlikte iş mahkemesine başvuran E.P., iddianamesinde Okan Kurt tarafından tehdit edildiğini söylemişti.

Avukat'ın, Okan Kurt'a yönelik şikayeti üzerine 6 aydan 2 yıla hapis öngörülen “Tehdit” suçlaması ile dava açılmıştı. Davanın önceki duruşmalarına katılmayan Okan Kurt hakkında görülen son duruşmada zorla getirme kararı çıktı.

27 Nisan'da görülecek olan bir sonraki dava için zorla getirme kararı çıkarılan Okan Kurt'un, E.P. ve Avukat Öztürk'ü tehdit ettiği haberleri gündeme bomba gibi düşmüştü. Haciz olayını başından henüz atabilen Okan Kurt'un, 27 Nisan'daki duruşmasından ne sonuç çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.

Ne olmuştu?
Eski çalışanıyla alacak meselesi yüzünden telefonda konuşan Okan Kurt'un, Av. Öztürk’ü de kast ederek “Seni de avukatını da hepinizi kaldıracağım” dediği iddia edilmiş ve bu görüşmeden haberdar olan Av. Öztürk'ün, Kurt’u arayarak kendisine yönelik böyle bir ifade kullanıp kullanmadığı sorulmuştu.
Avukat Öztürk ile telefonda konuşan Okan Kurt'un, bu görüşmede “Siz kimsiniz kardeşim, beni mi tehdit ediyorsunuz. Avukatımla muhatap olun” dediği öne sürülmüştü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar