REKLAM

Çok kazandıracak reklam modelleri

Hem reklamverenler hem yayıncılar için iyi haber... Artık temiz reklam devrine geçiliyor.

Çok kazandıracak reklam modelleri
GAZETECİLER.COM - Türkiye'de temiz reklamcılık dönemi başlıyor. Türk Telekom'un açtığı konkuru kazanan Bona Digital reklam ajansı, şeffaf ve temiz reklam döneminin ilk işaretini vermeye başladı.

2009 yılında kurulan Bona, Vestel, Regal, Telefunken, Eston, Sobee, Digicom, Pioneer, Say İnşaatın reklam planlamasını da yapıyor. Zorlu bir süreçte rakiplerini geride bırakarak Türk Telekom'un konkurunu kazanan Bona, reklam sektörü ve mecraların dikkatlerini üzerine topladı.

MODASI GEÇMİŞ REKLAM MODELLERİNE SON

Gelişen teknolojilerin reklam sektörüne girmesini ve yüksek maliyetli geri dönüşü düşük modası geçmiş reklam modellerini tedavülden kaldırmayı hedefleyen Bona, yenilikçi bir anlayışla sektöre yeni bakış açıları getirmek istiyor. Bu demektir ki, 2011 yılında daha estetik ve görseli güçlü reklam modelleriyle tanışacağız.

KAZANÇLI REKLAM MODELLERİ İLE SEKTÖRÜ BÜYÜTECEKLER

Bona'nın sektöre getireceği bir başka yenilik ise, reklamverenlerle yayıncılar arasında direkt köprü kurmak. Bu işbirliğinin amacı, hem yayıncı hem de reklam verenler için kazançlı bir reklam modelleri oluşturmak.

Reklamverenlerin satın alma birimi gibi sıkı pazarlıkçı olan Bona, markaların haklarını savunan yapısıyla çalıştığı firmalara yeni kazanç modelleri sunuyor. Bona'nın başarı sırrı ise reklamverenlerle mecraların biraraya gelerek, açık net, gizli saklı olmadan konuşabilmelerine olanak sağlamasından kaynaklanıyor. Böylece tek yönlü değil karşılıklı etkileşimle sektörü büyütmeyi hedefliyorlar.

Bona, kreatif çalışmalar da iddialı. Teknolojideki yenilikleri adım adım takip eden Bona'nın kreatif ekibi, dünyayla entegre çalışmalarla, benzersiz uygulamalar geliştirerek 2011 yılına damgasını vurmaya hazırlanıyor.

SOSYAL MEDYA

Bona tüm bunları yaparken, Sosyal Medya'da da çağın gereklerine uygun hızda adımlar atıyor. Medya yönetimi, yazılım ve mobil geliştirme konusunda etkin bir ekiple yeni projeler üretiyor. Türk Telekom'la birlikte, Vestel, Regal, Telefunken Eston, Sobee, Digicom, Pioneer, Say İnşaat'ı bünyesinde barındıran Bona, etkin planlama stratejilerini şeffaf ve etik satın alma ile birleştirdiği için tercih edilen yeni nesil digital iletişim ajansı olarak anılıyor..

ÇOK OKUNANLAR