TV HABER

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye yarışması Survivor için geri sayım başlayınca ekranlara erken bir şekilde veda etti.

O Ses Türkiye şampiyonu belli oldu

O Ses Türkiye 2018 şampiyonunu belirleyecek büyük final saat 20.00'da canlı yayınla başladı. 00.00'da büyük SMS oylaması sona erdi. Kazanan yarışmacı Gökhan Özoğuz'un takımından Lütfiye Özipek oldu.

O SES TÜRKİYE 2018 ŞAMPİYONU

O Ses Türkiye'nin bu seneki finalinde son 2'ye Gökhan Özoğuz'un yarışmacıları kaldı. Lütfiye Özipek ve Yener Bulut-Ümit Durak ikilisi finalde kıyasıya yarıştı. SMS oylaması saat 00.00'da sona erdi. Lütfiye Özipek, O Ses Türkiye tarihinin kazanan ilk kadın yarışmacısı oldu.

LÜTFİYE ÖZİPEK KİMDİR? 

Lütfiye Özipek, 1990 yılında Kıbrıs'ta dünyaya geldi. Müzikal kariyerine çok küçük yaşta piyano çalarak başlayan Özipek, o günden beri serüvenine devam ediyor. Özipek, lise eğitimini Lefkoşa Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'nde tamamlamasının ardından, önce University Of Nicosia'da caz eğitimi, ardından İngiltere'de Pop Müzik ve Söz Yazarlığı Eğitimi alarak 2013'te mezun oldu. Kıbrıs'ta verdiği konserlerinde pop, caz ve alternatif müziğe yer veren Özipek, Türkiye'de kendi söz ve bestelerinden oluşan albüm için çalışmalarını sürdürüyor.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar