GÜNDEM

O dergi yayın hayatına devam edecek

Türkiye'de beş yıldır yayınlanan ve deniz yayıncılığında önemli bir marka olan Motor Boat & Yachting dergisi yayın hayatına Kasım sayısıyla kaldığı yerden devam ediyor.

O dergi yayın hayatına devam edecek
GAZETECİLER.COM - "Doğuş Yayın Grubu, Aralık 2007'den itibaren bünyesinde çıkan ve eylül ayında IPC Media ile kontratı sona eren Motor Boat & Yachting dergisinin yayın hayatına son verme kararı aldı. Dergi son olarak eylül sayısıyla piyasada olacak."

Ağustos ayı sonunda Doğuş Grubundan gelen bu açıklama dergi sektöründe üzücü bir haber olarak konuşulmuştu.  Motor Boat & Yachting dergisi yayın hayatına kaldığı yerden devam edecek.

Derginin yeni sahibi geçtiğimiz beş yıldır derginin yayın yönetmenliğini yapan Selcen Tanınmış.

İKİ DERGİYİ BİRLEŞTİRDİ

IPC Media bünyesinde yer alan Motor Boat and Yachting ve Yachting World dergilerinin yayın haklarını alan Tanınmış, iki dergi içeriğini yerli içerikle birleştirip tek bir başlık altında yayımlayacak.

MBY Türkiye yola aynı ekiple devam edecek. Dergi, Selcen Tanınmış (Genel Yayın Yönetmeni), Bağış Bilir (Yazı İşleri Müdürü), Özcan Erdal (Görsel Yönetmen), Iraz Aykut (Reklam Müdürü), Yılmaz Bayazıtoğlu, Çağla Kalafat, Haluk Babacan, Osman Uğur, Saner Gülsöken, Ziya Saltık, Irmak Gümüşbaş, Osman Günay, Can Ergün ve Osman Atasoy'dan oluşan ekibiyle kasımda okurlarıyla buluşacak.

SELCEN TANINMIŞ KİMDİR ?

Gazeteciliğe 17 yaşında Aktüel dergisinde başlayan Tanınmış, deniz dünyasıyla Hürriyet'te çalıştığı dönemde yelken yaparak 1999'da tanıştı. Aynı dönem denizcilik eğitimi alıp DAK-SAR bünyesinde aktif olarak denizde arama kurtarma çalışmalarına gönüllü olarak katıldı. Bir yandan gazetede denizcilikle ilgili sektör, gündem ve spor haberleri içeren haftalık sayfa hazırlamaya başladı. Daha sonra çalıştığı gazete ve dergilerde 'denizci gazeteci' kimliğini sürdürdü. Son 5 yıldır Motor Boat & Yachting dergisinin yayın yönetmenliğini yapıyor.
ÇOK OKUNANLAR