GÜNDEM

Numan Kurtulmuş Anadolu Sohbetleri'nde gazetecilerle buluştu

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş Anadolu Yayıncılar Derneği'nin düzenlediği Anadolu Sohbetleri'nde Anakaralı gazetecilerle buluştu.

Numan Kurtulmuş Anadolu Sohbetleri'nde gazetecilerle buluştu

Gazete ve televizyonların Ankara Temsilcileri ile bir araya gelen AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Numan Kurtulmuş yerel seçimler için "Bizim için ittifak meselesi stratejik bir mesele değil, şartlar oluştuğunda değerlendirilir" dedi.

AYD Başkanı Sinan Burhan, ATV Ankara Temsilcisi Şebnem Bursalı, NTV Ankara Haber Müdürü Uğur Şevkat, Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet, Habertürk Ankara Temsilcisi Bülent Aydemir, Milliyet Ankara Temsilcisi Didem Özel, 24 Tv Ankara Temsilcisi Melik Yiğitel, Türkiye gazetesi Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar, Akit Tv Ankara Temsilcisi Hacı Yakışıklı, Takvim Gazetesi Ankara Temsilcisi Zafer Şahin, TRT Haber ve Spor Dairesi Başkanı Yaşar Taşkın Koç, Hürriyet gazetesi yazarı Deniz Zeyrek, Milat gazetesi Ankara Temsilcisi Bayram Zilan, Milat gazetesi Haber müdürü Neşat Gündoğdu, İnternethaber Ankara Temsilcisi Hatice Kübra ve gazeteci Sedat Bozkurt'un katıldığı Anadolu Sohbetleri, Anadolu Yayıncılar Derneği'nin Hamamönü'ndeki merkezinde gerçekleşti.

Yerel seçimdeki adayların en geç Aralık ayında açıklanacağını belirten Kurtulmuş, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz'ın istifası hakkında, "Olmuş bitmiş bir mesele, belediye başkanımız istifa etmiştir" ifadelerini kullandı.

numan kurtulmuş

Geçen hafta Kurtulmuş'u Twitter'da hedef alan Yılmaz'ın parti yönetimi tarafından istifasının istendiği öne sürülmüştü.

numan kurtulmuş

Hamamönü'nde gerçekleşen toplantının ardından Numan Kurtulmuş gazetecilerle birlikte bir kitabevini ziyaret ederek orada sohbet etti. 

numan kurtulmuş

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar