POLEMİK

Nuh Albayrak'tan Fikret Bila'ya anında cevap!..

Hürriyet yazarı Fikret Bila, referandumda "evet" diyeceğini açıklayan sporcu ve sanatçılar için "satılmış" iması yapınca, Star Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak sosyal medya üzerinden sert çıktı.

Nuh Albayrak'tan Fikret Bila'ya anında cevap!..

CNN Türk canlı yayınına çıkan Hürriyet yazarı Fikret Bila, referandumda "Evet" diyeceğini açıklayan sporcu ve sanatçıları "kişisel ikbal ve maddi beklenti nedeniyle böyle davranmakla" suçlayınca, Star Genel Yayın Yönetmeni Nuh Albayrak sosyal medya üzerinden sert çıktı.

Fikret Bila ekranda konuşurken, Nuh Albayrak sosyal medya hesabı üzerinden "Değerli meslektaşım Fikret Bila ya bu ülkede yaşamıyor, ya da kurum değiştirince beynini formatlamış. Zira 2007'yi, 2014'ü hiç hatırlamıyor" mesajını paylaştı.

Fikret Bila'nın "Ters düştüklerinde de siyasi iktidarı elinde bulunduran akımlarla konser alamamak gibi, dizi film alamamak gibi, iyi bir transfer yapamamak gibi, spor kurumlarının tepesine gelememek gibi riskler de olabilir düşüncesiyle bu desteğin verildiğini görüyoruz" dediği program bittikten sonra Nuh Albayrak'tan ikinci tepki mesajı geldi.

Nuh Aylbayrak Twitter hesabı üzerinden "Dün 'Hayır'cılara baskı yapılmamalı' diyen Doğancılar bugün aynı programda, 'Evet' diyen sanatçılara, 'Satılmış' iması yaptılar. Yorum sizin." mesajını paylaştı. 

İşte Nuh Albayrak'ın tepkisini çeken Fikret Bila'nın o sözleri:

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar