KULİS

NTV'deki bu işten çıkarma çok enteresan

NTV'de işten çıkarmalar beklenen bir gelişmeydi. Ama dikkate değer bir nokta var...

NTV'deki bu işten çıkarma çok enteresan
GAZETECİLER.COM - NTV ekibi yeni yılda böyle bir işten çıkarma yaşanacağını bekliyordu.

Ama işten çıkarmalarda enteresan bir noktayı dikkatinize sunmak istiyoruz. Zira bu işten atma mevzusu NTV'nin "kaliteden taviz" vermeye başladığının da işareti.

4 KANALIN TEK YÖNETMENİ İŞTE ÇIKARILDI
 
NTV dün Ankara Bürosu'ndan 1 yönetmen, 1 makyöz ve 4 güvenlik görevlisinin işine son verdi.

Buradaki ilginç nokta, işten çıkarılan yönetmenin NTV'nin Ankara bürodaki "tek yönetmeni" olması... Yani NTV'nin artık Ankara büroda bir yönetmeni kalmadı.

KALİTEDEN TAVİZ Mİ VERİLECEK?

Size öncelikle NTV'nin işten çıkardığı yönetmen Zülküf Aydın'ın CV'sini aktaralım. 1998 yılından beri (15 yıldır) yönetmen olarak çalışıyor. Bir çok ünlü isimle çalıştı, başarılı programların yönetmenliğini yaptı. Yönetmeliğini yaptığı programlardan bazıları şunlar;

*Ali KIRCA ile Seçim Meydanı
*Mithat BEREKET ile ANAHTAR
*Murat YETKİN ile PASAPORT
*Emin ÇÖLAŞAN-Mustafa BALBAY-YAVUZ DONAT ile KAPALI KAPILAR ARDINDA
*Can DÜNDAR ile NEDEN,CANLI GASTE,CANLI ANAHABER

Zülküf Aydın bu programların yanı sarı NTV Ankara'dan yapılan özel yayın ve ropörtajların yönetmenliğini de yürütüyordu. Sadece bu da değil. Doğuş grubunun bünyesindeki STAR, NTVSPOR VE CNBC-e yayınlarının Ankara'daki "tek" yönetmeni de oydu.

NTV NTV OLMAKTAN UZAKLAŞIYOR

Bu CV'yi verme sebebimiz NTV'nin kaliteden taviz vereceğini belgesiyle ortaya koymasıdır. Bu kadar kalifiye bir yönetmeni (-ki tek yönetmenleri) işten çıkarmalarının başka bir izahı akla gelmiyor.

Sanırız NTV kaliteli yayıncılığı ile bildiğimiz NTV olmaktan hızla uzaklaşıyor. Profesyonellikten taviz verildiğinde gelinecek noktayı görmek için de kahin olmaya gerek yok...

ÇOK OKUNANLAR