GÜNÜN MUHABİRİ

İnternet Haber

İnternet Haber yazı işleri

İnternet Haber

1 KASIM seçim sonuçlarını bilen tek anketin sahibi Adil Gür hakkında bugün Radikal ve Hürriyet  gazetelerinin internet sitelerinde 'anket işini bıraktı' iddiaları ortaya atıldı. Kaynak Hürriyet olunca internette çok hızlı bir şekilde bu iddia yayıldı. Peki bu doğru mu? Adil Gür anket piyasasından çekiliyor mu?

Adil Gür hakkında çıkan spekülasyonla ilgili internethaber.com sitesine konuştu. Adil Gür 'temennileri bu olabilir' diyerek 'araştırma yapmayı bırakmayacağını' açıkladı. İnternet haber yazı işleri de bu haberiyle günün muhabiri köşemize konuk oldu.

 

İşte Adil Gür'ün İnternet Haber'e anlattıkları:

BENİM SÖYLEDİĞİM ŞU...

'Türkiye'de araştırma işi ayağa düştü' diyen Adil Gür televizyon ekranında yaptığı konuşmada "Türkiye'de anket ve araştırma işi hiçbir denetime tabii değil. Ben devlet denetiminden söz etmiyorum. Bilimsel denetimden söz ediyorum. Şayet bundan sonra Türkiye'de medya önüne gelen herşeyi kaynağını sormadan, araştırmayı kimin yaptığını incelemeden yayınlamaya devam ederse ben bir daha siyasi anket yayınlamayacağım dedim' dedi. 

ADİL GÜR BIRAKTI MI?adil gür

Adil Gür anket ve araştırma işini asla bırakmayacağını belirterek net bir dille şunları söyledi;

-"Ben araştırma yapmayacağımı değil yayınlamayacağımı söyledim. Bu araştırma yapmayı bıraktım demek değil. Araştırma yapmaya devam edeceğim. Her zamankinden daha fazla şevk ve motivasyonla devam edeceğim. Ancak bu bilgi kirliği devam ettiği müddetçe siyasi anketlerimi yayınlamayacağım."

ÇOK OKUNANLAR