REKLAM

İnternet fenomeni bayrak asan dayı reklam yıldızı oldu

Sosyal medyada fenomen olan fotoğrafıyla bilinen 'Bayrak asan dayı' Salih Tahtalı bu kez reklam filmiyle gündemde.

İnternet fenomeni bayrak asan dayı reklam yıldızı oldu

2013 yılında balkonuna bayrak asarken fotoğrafı çekildi. Bu fotoğrafla internette fenomen haline geldi. 'Bayrak asan dayı' Salih Tahtalı bu kez reklam filmiyle gündemde. 

Sosyal ağlarda gündem değiştikçe fotoğrafı farklı bayraklarla kullanılan Salih Tahtalıoğlu bir firmanın reklam filminde rol aldı.  Gazeteduvar.com.tr'nin haberine göre Ülker’in online oyuncular için açtığı Youtube kanalı ‘Mutluluk Oynanır’ için kamera karşısına geçen ‘bayrak asan dayı’, filmde League of Legends (LOL) isimli oyunun Türkiye Büyük Finali takımlarından Supermassive oyuncularıyla birlikte görülüyor.

Tahtalıoğlu, reklam filminde Ülker’in sponsoru olduğu e-spor takımı SuperMassive’in şampiyonluk kemerinin ekrana gelmesinden sonra sosyal medyada olduğu gibi “As bayraklar as as as” tezahüratıyla balkona takımın bayrağını asıyor.

E-spor’un ülkemizde en çok ilgi gören oyunu olan League of Legends’ın en iyi takımının belli olacağı 2016 Türkiye Büyük Finali 13 Ağustos Cumartesi günü saat 11:30’da Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek. 

Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde yaşayan emekli Salih Tahtalıoğlu’nun fotoğrafı, Photoshop yardımıyla Game of Thrones’dan, Rıza Sarraf’ı tutuklatan New York Güney Bölge Savcısı Preet Bharara’ya kadar farklı ‘caps‘ler için kullanılmıştı.

ÇOK OKUNANLAR