GÜNDEM

Ünlü yıldız 22'sinde emekli mi oldu?

Aşk ve Gurur filminin ünlü başrol oyuncusu meğer 22 yaşında emekli olmaya karar vermiş... İşte Keira Knightley'in aldığı karar ve nedenleri...

Ünlü yıldız 22'sinde emekli mi oldu?

İngiliz Telegraph gazetesinin haberine göre kariyerine ara veren ünlü yıldız Keira Knightley, arkadaşları ile Avrupa seyahatlerine çıkacak ve kaçırmış olduğunu düşündüğü "teenager" döneminin acısını çıkaracak.

İngiliz asıllı yıldız Jane Austen'ın Gurur ve Önyargı kitabından uyarlanan Aşk ve Gurur isimli filmde canlandırdığı başrol oynamış ve 20 yaşında Oscar'a aday gösterilmişti. Knightley, böylece En İyi Kadın Oyuncu Akademi Ödülü'ne en genç aday gösterilen 3. kişi oldu.

Keira Knightley bir daha hiç çalışmayabileceğini belirtmiş. Gazetenin haberine göre "yaptığı işi mutluluk duymadan yaptığını söyleyerek" böyle hissetmesinden suçluluk duyduğunu da ekledi.

16'sından 22'sine kadar çok yoğun çalıştığını söyleyen Keira, oyunculuğa geri dönüp dönmeyeceğini bilmediğini ancak uzunca bir süre dönmeyi düşünmediğini de söyledi.

Şu anda 25 yaşında olan Keira son olarak aynı zamanda filmdeki rol arkadaşı da olan Carey Mulligan'ın ısrarlarıyla Never Let Me Go isimli filme rol aldı. Carey, Mulligan Vogue dergisine verdiği röportajda; Keira'nın yakın arkadaşı olduğunu belirterek bir akşam barda buluşarak kendisini ikna ettiğini söyledi.

ÇOK OKUNANLAR