GÜNDEM

Nisan ayında en çok hangi gazeteci konuşuldu?..

Medya Takip Merkezi (MTM), her hafta düzenli olarak yayınladığı araştırma raporuyla medya dünyasının gündemini belirledi.

Nisan ayında en çok hangi gazeteci konuşuldu?..

MTM'nin medya araştırmasının 24 Nisan -  30 Nisan 2017 tarihlerindeki raporu yayınlandı. Araştırmayla basında öne çıkan gazeteciler belirlendi. İşte o araştırmanın detayları...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Başdanışmanı, TRT programcısı ve Star gazetesi yazarı Yiğit Bulut, Kıbrıs hakkındaki “KKTC, Türkiye’nin denizaşırı bir vilayetidir. Bir plakası olur, bir valisi olur. Orada bir cumhurbaşkanı, orada bir başbakan, orada bir meclis var ve bunun masraflarını Türkiye ödüyor sonuçta..." açıklamaları nedeniyle eleştiri oklarını üzerine çekti.

Bulut, siyasette olduğu kadar medyada da tartışma konusu oldu ve hakkında yapılan 148 haberle en çok konuşulan gazetecisi oldu.

İKİNCİ SIRADA MESUT YAR VAR!

Başarılı gazeteci ve televizyoncu Mesut Yar, 24 Nisan -  30 Nisan arasında basında en çok gündeme gelen ikinci gazeteci oldu. "Baş Belası" adlı sinema filmiyle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Yar, 95 haberde yer aldı.

EKREM DUMANLI'YI CEM KÜÇÜK VE İSMAİL KÜÇÜKKAYA İZLEDİ

Hakkında "Darbeye teşebbüs" suçundan 3 kez ağırlaştırılmış hapis, "Silahlı terör örgütü yöneticisi olmak" suçundan 22.5 yıla kadar hapis cezası istenen kapatılan Zaman gazetesinin eski genel yayın yönetmeni Ekrem Dumanlı en çok konuşulan üçüncü gazetecisi oldu. FETÖ firarisi Dumanlı hakkında 69 haber yapıldı.

Star gazetesi yazarı Cem Küçük 66, FOX'un sabah haberleri spikeri İsmail Küçükkaya 57 haberle sözkonusu tarihler arasında en çok konuşulan gazeteciler arasında yer aldı.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar