GÜNDEM

Nilhan Osmanoğlu, Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e dava açıyor

2. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu, ağza alınmayacak ifadelerde bulunan Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'e karşı harekete geçiyor.

2. Abdülhamit'in torunu Nilhan Osmanoğlu, canlı yayında kendisi hakkında belaltı erkek muhabbeti çeviren ifadelerde bulunan Müjdat Gezen ve Yılmaz Özdil'e dava açacağını açıkladı.

Nilhan Osmanoğlu, tazminat davasını referandum sonrasında açacağını söyledi.

Mülklerin hukukun alanına girdiğin belirten Osmanoğlu, "3.5 sene öncesi yayının bu zamana getirilmesi tamamen kasıtlı. Daha önce Hürriyet'te Abdülhamit Han'ın mülkleri verildi. Kimse açıklama yapmadı. Kurumsal firmalardan bile hakaretler geldi. Mülk davasına dönüştürmeye çalıştılar." dedi.

İşte Yılmaz Özdil ve Müjdat Gezen'in Halk TV ekranında canlı yayında yaptıkları o muhabbet!

"HAYIR" DİYECEKLER "EVET"E DÖNDÜ

Duruşundan hiçbir şekilde taviz vermeyeceklerinin altını çizen Osmanoğlu, "Evet demekten vazgeçmeyeceğiz. Bu süreç içerisinde birçok 'hayır' diyecek insanın yüzlerce maili geldi bana. 'Evet' diyorlar artık. Bu tavırları yüzünden." dedi.

SÜLEYMAN ÖZIŞIK: BİRİLERİ HAVLAYACAK

Öte yandan program konuklarından gazeteci Süleyman Özışık, Osmanoğlu'na destek çıkarak şunları söyledi:

"Almanya bile Hitler hakkında bu kadar alçakca yorumlarda bulunmadı. Osmanlı nefreti nereden geliyor bilmiyorum ama şunu çok iyi biliyorum. Bizim yörenin bir sözü vardır. 'Arkasından 40 köpeği havlatmayan kurda kurt demezler' derler. Birileri havlayacak Nilhan kardeşim de atalarıyla gurur duyacak yürüyecek. Bundan başka çare yok."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 2 yorum