GÜNDEM

Nihat Genç'ten YHT kazası için olay yaratacak sözler: Kaza değil suikast!

Nihat Genç, Ankara'daki YHT kazasıyla ilgili olay yaratacak sözler sarf etti. Olayın "kaza" olmadığını savunan Genç, "Çarpışma" dizisinden bazı örnekler vererek, YHT kazasının "FETÖ saldırısı" olduğunu savundu!

Nihat Genç'ten YHT kazası için olay yaratacak sözler: Kaza değil suikast!

Ankara'da sabah saatlerinde Ankara-Konya seferini yapan Yüksek Hızlı Tren (YHT), Marşandiz istasyonuna girişi esnasında raylarda bulunan kılavuz tren ile çarpıştı.

Yüksek Hızlı Tren ile yol kontrolü yapan kılavuz trenin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3'ü makinist 9 kişi hayatını kaybetti.

Bakanlık yetkilileri tarafından kazaya ilişkin kriz masası oluşturulurken, olayın sebebinin ortaya çıkartılması için Kaza Araştırma ve İnceleme Kurulunca 3 kişilik heyet olay yerine gönderildi.

Öte yandan kazayla ilgili 3 TCDD çalışanı gözaltına alındı.

- KAZA MI, YOKSA...

Kazayla ilgili en dikkat çekici açıklamalar ise ünlü gazeteci-yazar Nihat Genç'ten geldi. Genç, YHT kazasının, "kaza" olmadığını belirttiği mesajlar paylaşarak, olayın arkasında FETÖ olduğunu ima etti.

Daha önce "Çarpışma" dizisinde bazı FETÖ simgeleri kullanıldığına dair yazılar kaleme alan Genç, YHT kazası ile Çarpışma dizisi arasında da bağ kurdu.

İşte Nihat Genç'in çok konuşulacak o paylaşımları;

"Bir. Nihat Genç kafayı nasıl yedi, şöyle, Çarpışma dizisinde şifre olarak 03.01.2008 tarihi verildiğini yazmıştım, ancak, ikinci bölümde bu şifreyi şöyle düzelttiler, 03.02.2018.

İki. Çarpışma dizisinin ikinci bölümünde 03.01.2008 tarihini kolye üzerinde düzeltmekle kalmadılar, ekrana görüntü olarak, 03.02.208 yazısı üç dört defa geldi, hani flaş flaş der gibi ve diziye ekleme yapılarak yani çekim bittikten sonra ilave edilmiş gibi.

Üç. Biz de bu şifrenin neden düzeltildiğini anlayamadığımızı belirtmiştik, ve düzeltmenin acilen ekranda flaş flaş neden verildiğine şaşırdığımızı söylemiş, bunlar acayip bir şeyler çeviriyor, ama hayırlısı, demiştik.

Dört. Bir bilirkişi olarak söylüyorum, senaryoya bağlı bir dizide önceden gösterilmiş rakamın sonraki bölümde değiştirilmesi dizinin kurgusuyla değil canlı sosyal hayatla alakası yani dışarıya şifre verdikleri kesindir.

Beş. Çarpışma dizisinde 03.02.2008 rakamlarına (on) sayı ile 10 ilave edin, 13.12.2018'i bulacaksınız, yani, olacak iş mi kamera radar var kırk tane teknisyen var yolun ortasında üç kamyon büyüklüğünde kılavuz tren duruyor ve kimse oralı olmuyor.

Altı. Derken bugünkü feci tren kazası meydana geliyor, bunun bir kaza değil bir suikast olduğundan hiç bir mühendisin şüphesi yok, kesinkes suikast ve umdukları bekledikleri ölü sayısı 100 aşkın olacaktı.

Bu twitleri fazla okumayın, bize lazımsınız, Fetö'nün rakamları ve şifreleri sizleri de delirtmesin.

Bu şifre yorumlarından da rahatsız olmayın şifreli konuşanlara şifreyle cevap vereceksiniz"

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar