MEDYA KÖŞESİ

Nihat Genç ateş püskürdü: Nedim Şener'e kalkan elleri...

Cumhuriyet.com.tr Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven'in gözaltına alınmasının ardından Nedim Şener'in hedefe konulması Nihat Genç'i çileden çıkarttı.

Nihat Genç ateş püskürdü: Nedim Şener'e kalkan elleri...

Denizli Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper, geçtiğimiz gün, cezaevine giderken Bozburun mahallesi yakınlarında geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti.

Başsavcı Alper, darbe girişiminin ardından ilk iddianameyi hazırlayan isim olarak biliniyordu.

Mustafa Alper'in vefatının ardından FETÖ'cüler sosyal medyada peş peşe kutlama mesajları yayınladı.

Firari FETÖ'cü Emre Uslu olay üzerine "Üstüne kamyon devrilmiş ölmüş. Yaşasın zalimler için cehennem" mesajını paylaştı.

Cumhuriyet gazetesinin internet sitesi ise haberi, "İlk FETÖ iddianamesini hazırlayan Başsavcı Mustafa Alper'i kamyon biçti"başlığıyla gördü. Başlık büyük tepki toplaması üzerine, kısa sürede değiştirildi.

Ancak, Cumhuriyet Gazetesi internet sitesi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Güven, bugün“terör örgütü propagandası yapmak” suçundan gözaltına alındı.Sitedeki haberin altına yorum yapan bazı okuyucular hakkında da gözaltı kararı çıkarıldı.

GÖZALTI SONRASI NEDİM ŞENER HEDEF TAHTASINA OTURTULDU

Oğuz Güven'in gözaltına alınması sonrasında Nedim Şener'in daha önce paylaştığı bir mesaj sosyal medyada gündem oldu.

Nedim Şener, Başsavcının hayatını kaybettiği kaza sonrası, Cumhuriyet gazetesinde yer alan başlığı eleştirmiş ve "Sevgili Orhan Erinç büyüğümüz, şu başlığı atan hayvanı Cumhuriyet çatısı altında tutmayın" ifadelerini kullanmıştı.

Oğuz Güven'in gözaltına alınmasının ardından o mesaj üzerinden gazeteci Nedim Şener'e yönelik linç kampanyası başlatıldı.

Şener'e saldıran isimlerin başını çeken FETÖ'cü Emre Uslu, Twitter'da "Hep söyledim Nedim Şener'i polis muhbirliğinden tanırım müdürler bir paspas olarak kullanırdı bir tetikçidir o dedim. Solcular yeni tanıyor" diye yazdı.

FETÖ'cülerin bu linç kampanyasına Erol Mütercimler, Hayko Bağdat ve Levent Gültekinde destek verdi.

İşte bu linç kampanyası Nihat Genç'i fena kızdırdı. Genç, Nedim Şener'e yönelik eleştirilere sert çıktı, Erol Mütercimler, Hayko Bağdat ve Levent Gültekin'i yerin dibine soktu.

İşte Genç'in Odatv'de yayınlanan "Nedim Şener'e kalkan elleri bir yerlerinize Picasso yaparım" başlıklı bugünkü yazısından ilgili bölüm:
 
Gazeteci Nedim Şener’e bugünlerde ne çok saldırılıyor.

Cumhuriyet internet sitesi Denizli’de trafik kazası geçiren cumhuriyet başsavcı haberinde yakışıksız "biçti" kelimesi kullanınca Nedim Şener itiraz etti…

Ve bir talihsizlik, Cumhuriyet internet sorumlusu polis tarafından gözaltına alındı.

Ve Nedim Şener’i hedefe koyup Cem Küçük’ten farkın yok diye linç etmeye kalkıştılar.

Nedim Şener’i harcamak bu kadar kolay mı?

Yoksa birileri Nedim Şener’i harcamak için pusuda mı bekliyor?

Hayko Bağdat ve Levent Gültekin adındaki şahıslar fırsatı kaçırmadı Nedim Şener’i kripto Fetöcü köpeklerin önüne atmakta gecikmedi.

Nedim Şener’e hücumlar başlayınca çok şaşırdım, ben de yeni öğrendim, daha önce Erol Mütercimler Nedim Şener’i kıyasıya suçlayan 19 maddelik bir konuşma yapmış, fesupanallah.

Nedim Şener en zor günlerde konuşmuş ve Hrant davasını tüm dünya nezdinde tersine çevirmiş bir gazeteci.

Siyasi ve ideolojik bağlılıkları hiç olmayan tam olmayan saf bir gazeteci. Fetö tarafından hukuksuzca ve gaddarca içeri atıldı.

Bizlerin hayat içinde derece derece çok alıştığı korkuların tümüyle bir anda yüzleşti ve kendi ağzıyla söyledi ağır depresyon yaşadı.

Nedim Şener’i haksızca merhametsizce suçlayıp yok Nedim daha önce şuna bunu dedi buna bunu dedi diye makineli tüfek gibi saldırıyorlar.

Nedim Şener bu zor dayanılmaz korku ve stresli günlerde ona bunu demiş buna bunu demiş, ne önemi var, hepimiz insanız, ayrı, hepimiz aynı renkten olmak zorunda hiç değiliz.

Bakıyorum, Hayko Bağdat adındaki şahıs, yıllarca Fetö ekranında Nazlı Ilıcak’ın hindi gıdığını okşaya okşaya Fetö’den cebi doldurmuş, daha kendi rezil rüsvaylık miadı dolmadan Nedim Şener’e saldırıyor.

Bakıyorum Levent Gültekin adında şahsa, kırk gün İslamcılarla zina yapmış, kırkbirinci gün umreye gidip tövbe etmiş bir yazar.

Tövbesini herkes gibi biz de kabul ederiz, ancak, o kırk gün zina ederken o kırk günü kodeslerde geçiren Nedim Şener’e laf söylemesini af edemeyiz.

Bakıyorum Erol Mütercimler’e Nedim Şener’e çok sofistike sorular soruyor ve Nedim Şener ismini kirletme gayretinde, aynı soruları çıktığı Halk TV ekranında o TV’nin yönetimindeki Fetö bağlantılarına niçin soramadığını da bu vesileyle madem öyle biz de hatırlatmak isterim.

Levent Gültekin kimin ağzıyla konuşuyor, kime konuşuyor, dıngılımda değil, bildiğim "renksiz" tazsız tuzsuz halk argosunda ne emmeye ne gömmeye bir yazar, yazdığı her yazının her paragrafında yüzlerce ‘insan’ kelimesi kullanıyor, ancak konu Nedim Şener olunca ‘insanlığını’ unutuyor.

"İnsan"ı unutuyor ve Fetö hukuksuzluklarından bir çatlak bulup Fetö davalarının seyrini değiştirmeye çalışanların siyasi sözcülüğünde öncü ve sinsi bir role soyunuyor, ben küfür etmem diyor, bu ne demekse, bu ne işe yarayacaksa, tabii ki pusuda bekleyenler ağzını açıp bir laf edemez.

Ve bu "renksizler" akıllarınca sinsice 16 Nisan’ın ortaya çıkardığı yüzde elli üstü Hayır kitlesine sulanıpFetö davaları hukuksuzluklarının peşine takmak için yüzbinlerce Fetöcü izleyicileriyle birlikte Nedim Şener gibi bir gazeteciye saldırmaktan hiç çekinmiyorlar, sayın Levent Gültekin, siz etmezsiniz ama ben küfür ederim, Nedim Şener’e kalkan eli, bir yerlerinize Picasso yaparım.

Ey okuyucu, sizleri bilmem, Nedim Şener benim, bu yazar Nihat Genç’in onurudur.

Sadece Hrant kitabıyla Türk basının onurunu temize çekmiştir.

Ve Hrant’ın ölümü üstüne yedi uzun yıl tek kelime edememiş, etmeye cesaret edememiş, etmek akıllarından geçmemiş bu zavallılar şimdi hep birlikte el ele vermiş Fetö hukuksuzluklarından bir melodram çıkartmaya çalışıyorlar, tabii ki, ilk hedefleri Nedim Şener!

Alçakları namussuzları iyi öğrenebilmek için önce ‘renkleri’ öğrenmelisiniz?

Nedim Şener’e saldıranların bitmeyen kinlerini iyi görün!

Ve unutmayın ben küfürlü konuşmuyorum diyen kim varsa öfkesiz heyecansız coşkusuz yüzsüz Fetö’nün beslediği kapatmalarıdır.

Bu vesileyle, ben yazar Nihat Genç, Fetö’nün gaddar savcılarının elinde hepimizin gözleri önünde acıdan kahırdan mum gibi eriyen Nedim Şener’in gerçek sahici öfkesini ve bütün insani doğru ve yanlışlarını öpüyor, bir kahraman gazeteci hikayesi olarak, başımın üstüne koyuyorum.

Nedim, kurbağa yeşili kertenkele yeşili zehir yeşili değil, Nedim, hepimizin zümrüt yeşili!

Denizin dibi gibi yeşil!

Nehir yeşili!

Nedim’in eleştirileri, ona buna bana haklı-haksız lafları, bizim için can erik yeşili!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum