GÜNDEM

Nihat Doğan'ın ekrandaki 'atar'ı başına iş açtı

Son dönemde televizyon ekranlarından önüne gelen atar yapan Nihat Doğan'ın gardiyanlarla ilgili sözleri başını baya ağrıtacağı benziyor..

Nihat Doğan'ın ekrandaki 'atar'ı başına iş açtı

Beyaz TV'deki Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Nihat Doğan, adalet mekanizmasının en tepesindeki isim Adalet bakanlığı Müsteyarı Kenan İpek'i de çileden çıkardı...

FETÖ kapsamında yargılanan infaz koruma memurlarının adliyeye "şık" kıyafetlerle çıkarılmasını eleştirerek, "alçak gardiyanlar" diyen eski türkücü Nihat Doğan'a, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'ten sert tepki geldi.

ŞARKICI OLDUĞU SÖYLENEN...

Sosyal medya hesabından açıklama yapan İpek, Nihat Doğan için "şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişi" tanımlaması yaptı.

Müsteşar Kenan İpek, Nihat Doğan hakkında adli işlem başlatılacağını açıkladı.

İşte Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek'in o paylaşımları:

"Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir" dedi.

PAYLAŞ





Yorum yaz

A

 
Gardiyanlara 'alçak' diyen Nihat Doğan'a müsteşardan yanıt Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, şarkıcı Nihat Doğan'ın canlı yayında infaz ve koruma memurlarına yönelik hakaret içeren sözlerine tepki gösterdi.

Müsteşar Kenan İpek yayınladığı mesaj şöyle: "Bir TV kanalında, şarkıcı olduğu söylenen ve haber programına ne için katıldığı anlaşılamayan kişinin Ceza İnfaz Personelimize yönelik Ağır hakaretler içeren sözleri, sorumluluk bilinci ve üstün görev anlayışıyla görevini yerine getiren Personelimizi derinden üzmüştür. Bu şahsın Tüm Ceza İnfaz personelimize yönelik hakaret içeren sözler sebebiyle hukuk zemininde gereğine tevessül edilecektir."

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 4 yorum