GÜNDEM

Nihat Doğan'dan olay yaratacak Erdoğan ve AK Parti itirafı: Yalnız kalırsın!

Nihat Doğan, katıldığı bir programda hep mağdur olduğunu söyleyerek AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında bomba itiraflarda bulundu.

Nihat Doğan'dan olay yaratacak Erdoğan ve AK Parti itirafı: Yalnız kalırsın!

Survivor eski yarışmacısı Birsen Bekgöz ile yaşadığı aşkla zaman zaman gündeme gelen Nihat Doğan, günün çok konuşulan ismi olmayı başardı. Katıldığı 'Magazin Noteri' adlı programda Cumhurbaşkanı ve AK Parti hakkında açıklamalarda bulunan Doğan, "Ben Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum ama AK Parti’nin gidişatı hoşuma gitmiyor" şeklinde konuştu.

AK Parti'ye kırgınlığı ve küskünlüğü olduğunu belirten Nihat Doğan, açıklamalarına şu şekilde devam etti: Bu işler hep böyle olur. Devrim önce kendi evlatlarını yemeye başlar. Sen kendi evladını yedirirsen bir tane kim olduğu, ne olduğu ve nereden geldiği belli olmayan bir ucubeye, seni yerlerken de kusura bakmayacaksın.

BİZİM YOLUMUZ BU DEĞİL!

İlk olarak çıktığı yolun sonralarda farklı bir yere gittiğinden bahseden Doğan, "Bizim çıkmış olduğumuz yol bu yol değildi. Biz ayrıştırma eksenli değil tam tersine birleştirme eksenli bir camiaydık."

"Biz bu yola ayrışmış, yok sayılmış, inkar edilmiş toplumlara imtiyaz verme, onlara bir kimlik, karakter verme, onların da kendilerini bu toplumun öz evlatları olduğu noktasında bir hissiyat kazandırma noktasında yola çıktık."

Tankların önüne çıkan ben oldum

"Bu yolda da ben hep mağdur oldum. Bunun adına Alevi açılımı dediler, Kürt açılımı dediler, Roman açılımı dediler bunların hepsinin yanında oldum. Yeri geldi 15 Temmuz oldu, ilk sokağa çıkıp tankların önüne çıkan ben oldum."

AK Parti dava partisidir dedik ama...

"Sen kendi asilerini, kendi devrimci adamlarını yedirirsen eğer kusura bakma yalnız kalırsın. AK Parti dava partisidir dedik. Ama şimdi bakıyorsun dava birilerinin çıkar ve menfaat davasına dönüşmüş."

Dava şuuru bu değildir

"Birilerinin şahsi davasını ben kendi davam olarak kabul etmem. Dava şuuru, bu değildir" açıklamalarında bulundu.

Bu açıklamalarının ardından gündeme gelen Nihat Doğan'a kimi takipçileri destek verirken kimilerinin de eleştiri odağı oldu.
 
 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar