GÜNDEM

Nihat Doğan 'Kaşarla evlenmem' demişti! Olay sözler sonrası şimdi de...

Nihat Doğan Seda Akgül arasındaki kavgada sular durulmuyor. Nihat Doğan için Seda Akgül 'Nihat kocam olsa boğarım' demişti. Nihat Doğan da buna 'kaşarla evlenmem' yanıtını vermiş ve kavga TV8 ekranında patlamıştı.

Nihat Doğan 'Kaşarla evlenmem' demişti! Olay sözler sonrası şimdi de...

Nihat Doğan ile Seda Akgül arasındaki 'kaşar' kavgası sürüyor. Bu kez Nihat Doğan'dan 'anne'si üzerinden suçlama geldi. İkili arasındaki kavga Seda Akgül 'Nihat Doğan kocam olsa boğarım' demesi ile başlamıştı. TV8 ekranlarındaki Survivor Panorama'ya çıkan Nihat Doğan da bu sözlere 'belden aşağı' bir yanıt vermişti.

NİHAT DOĞAN'DAN 'ANNE' SUÇLAMASI 

Nihat Doğan ünlü sunucuyla olan kavgasını bugün bambaşka bir boyuta taşıdı. Annesini kavganın orta yerine sürüp Seda Akgül'ü 'onu hastanelik' etmekle itham etti.



Nihat Doğan instagram hesabından paylaştığı mesajında Seda Akgül'ü şu sözlerle suçladı: 'Survivordan geldiğim günden beri Panorama yorumcularının haddini aşan hakaretamiz sözlerinden dolayı 'Nihat kocam olsa boğarım,öldürürüm vb ' hastalanan hacı annemi hemen her gün doktora götürmek zorunda kalıyorum. Bugün de kendisini hastaneye kaldırdım sizlerden Annem için dua istiyorum...Ha bu arada eğer Annemin saçının teline bi zarar gelirse buna sebep olan o yorumculardan bunun hesabını sormazsan dünyanın en şerefsiz insanı olayım...'

SON HAMLE BU

Nihat Doğan Seda Akgül ile olan kavgasında son hamlesini annesi ile yaptı. Annesinin hastalığını bu kavgaya bağladı ve bundan Seda Akgül'ü mesul tuttu.

YANIT VERMEDİ

Seda Akgül bu sabahki programında Nihat Doğan'ın bu son suçlamasına yanıt vermedi. İkili Tv8 kanalının iki farklı programında boy gösterdiği için ekran üzerinden kavgalarına müdahale gelmiş gibi görünüyor. Kavga bundan dolayı ikilinin sosyal medya hesapları üzerinden yürüyor.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar