MEDYA KÖŞESİ

Nihal Bengisu Karaca seçimden beklentisini açıkladı

Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca 31 Mart seçiminden tek bir beklentisinin olduğunu söyledi.

Nihal Bengisu Karaca seçimden beklentisini açıkladı

Yüzüldü, yüzüldü kuyruğuna gelindi, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kaldı. Habertürk yazarı Nihal Bengisu Karaca, "Şahsen bu seçimden tek bir beklentim var: Birilerinin bu seçim sonuçlarına bakıp “Madem ki böyle, haydin erken seçime!” şeklinde çıkışlar yapmaması." dedi.

1 Nisan sabahı Türkiye'nin üç seçim geçirmiş olacağını söyleyen Karaca, "Mümkünse bir süre “seçim çalışmaları”, “seçim ekonomisi”, “seçim stratejisi” gibi ifadeler duymayalım." ifadelerini kullandı.

Seçime beş kala

Yüzüldü, yüzüldü kuyruğuna gelindi.

Şahsen bu seçimden tek bir beklentim var: Birilerinin bu seçim sonuçlarına bakıp “Madem ki böyle, haydin erken seçime!” şeklinde çıkışlar yapmaması.

Kazanan kazancını kucaklasın, kaybeden kaybının nedenlerini analiz etsin ve partilerin tabanları da bu olgunluğa, soğukkanlılığa katkıda bulunsun.

1 Nisan sabahı itibariyle Türkiye bir buçuk yıl içinde biri “genel seçim” olan, diğer ikisi “genel seçim gibi” geçen üç seçim geçirmiş olacak zira. Her seferinde yoruldu, her seferinde sinirler gerildi. Mümkünse bir süre “seçim çalışmaları”, “seçim ekonomisi”, “seçim stratejisi” gibi ifadeler duymayalım.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar