GÜNDEM

Nevşin Mengü'den Meral Akşener'e sert tepki

Evrakı İl Seçim Kurulu’na geç verildiği için İYİ Parti’den aday olamayan Burhanettin Kocamaz ile ilgili değerlendirmede bulunan Nevşin Mengü, Meral Akşener'e adeta ateş püskürdü.

Nevşin Mengü'den Meral Akşener'e sert tepki

Halk TV’de yayınlanan programa katılan gazeteci Nevşin Mengü, İYİ Parti’nin Mersin adayı Burhanettin Kocamaz'ın geç başvuru nedeniyle aday olamamasını değerlendirdi.

Özellikle muhalefet partilerin bu tarz işleri son ana bırakarak yaptıkları işi ciddiye almadıkları imajını çizdiklerini söyleyen Mengü Merak Akşener’e tepki gösterdi. Mengü  ''Kaç ilde mücadele veriyorsun ki 5 mi 6 mı ne. Bunu tek tek takip edemiyor musun? Diyesi geliyor insanın kusura bakmayın da şirket olsa bu böyle bir hataya CEO'su gider’’ dedi. İşte Nevşin Mengü’nün o açıklamaları...

Bir gün önceden yap başvurunu adayın belli mi değil?

Şunu da hiç anlamıyorum. Hatırlar mısın bilmiyorum geçen seçimde CHP de Sarıyer adaylık başvurusunu yine böyle bir son dakikada yapmaya kalkmıştı. YSK tarafından kabul edilmemişti. Bilmiyorum bu işin raconu mu bu mu, sistemi mi bu mu? Bir gün önceden yap başvurunu senin adayın belli mi değil. Acaba Türk işi her şeyi son ana mı bırakıyoruz, siyasette de mi bu böyle?

Muhalefet diye belini doğrultamıyor ipuçları burada

Kusura bakmayın kardeşim dönüp baktığın zaman muhalefet niye belini doğrultamıyor? Biraz da ipuçları burada. Yaptığın işi ciddiye almıyor gibi görünüyorsun.

Kaç ilde mücadele veriyorsun ki!

Başvuruyu bir gün önceden yap. Kaç ilde mücadele veriyorsun ki 5 mi 6 mı ne. Bunu tek tek takip edemiyor musun? Diyesi geliyor insanın kusura bakmayın da şirket olsa bu böyle bir hataya CEO'su gider.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar