GÜNDEM

Nevşin Mengü dönemedi!...

Sosyal medya hesabından "Döndüm akşam anahaber'de görüşürüz" diyen Nevşin Mengü CNN Türk ana habere çıkamadı... Attığı twiti de sildi...

Nevşin Mengü dönemedi!...

CNN Türk Ana Haber sunucusu Nevşin Mengü sosyal medya hesabından "bu akşam dönüyorum" dedi. Ancak ne Ana Haber'e dönebildi ne de o twitini hesabında tutabildi...

Trump-Erdoğan görüşmesinin ardından CNN Türk canlı yayınında “Girdisi çıktısı, oturdusu kalktısı toplam 23 dakika sürdü. Erdoğan, Trump'ı Türkiye'ye davet etti, Trump ise arkasını dönüp gitti” demiş ve bu sözler üzerine ekrandan uzaklaştırılmıştı.

"DÖNDÜM.. AKŞAM ANA HABER'DE GÖRÜŞÜRÜZ..." DEMİŞTİ

22 Mayıs'tan bu şyana ekrandan uzak tutulan Nevşin Mengü, bugün öğleden sonra sosyal medya hesabı üzerinden bu akşam yayınlanacak Ana Haber'le CNN Türk ekranlarına geri döneceğini açıkladı. Mengü, Twitter hesabından, “Döndüm akşam anahaber’de görüşürüz” mesajını paylaştı.

ANA HABER'E ÇIKAMADI...

Nevşin Mengü, sosyal medya hesabından bu akşamki CNN TÜRK Ana Haber bülteniyle ekrana döneceğini açıklamıştı. Ancaki Mengü'nün dönüşü gerçekleşmedi. Ana haber bültenini yine Başak Şengül sundu.

O TWİTİNİ SİLMEK ZORUNDA KALDI

Nevşin Mengü'nün kişisel Twitter hesabından yaptığı ve ekrana döneceğini açıkladığı tweeti de sildiği görüldü.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar