GÜNDEM

Netflix ne yapmaya çalışıyor üyelik ücretlerine zam geldi mi? Sosyal medya ayağa kalktı

Netflix'in Türkiye'de bu sabah itibariyle fiyatlarında zam uyguladığı görüldü. Netflix’ten yapılan açıklamada "Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz" denildi.

Netflix ne yapmaya çalışıyor üyelik ücretlerine zam geldi mi?  Sosyal medya ayağa kalktı

Netflix, Türkiye'deki fiyatlarında zam uyguladı. Yapılan zam sonrası kafalar karıştı. Bunun nedeni ise farklı kullanıcıların siteye girdiğinde farklı fiyatlarla karşılaşması... Netflix'in bu açıklamasının ardından zamlı tarifelere de sosyal medyada tepkİ yağdı:

-Netflix, Türkiye'de üyelerinin Netflix için daha fazla üyelik ücreti ödeyip ödemeyeceğini görmek için zam testi yaptı
-Netflix’te aynı kervana katıldı! Türkiye fiyatlarına zam yaptı!
-güle güle netflix
-@netflixturkiye inceden nabzı yokladınız...😂 Netflix Zam Testi
-Netflix herkese açık olmayacak bir şekilde zam tarifesi uyguladı. Sebebi ise ücret politikasından emin olmak. Deneye tabii olanlara para iadesi yapılacak.
-yani zam iddiaları yalan
-netflix amacın ne kardesim
- @netflixturkiyee zamları boykot ediyoruz ve aboneliklerimizi kapatıyoruz !!

YENİ TÜRK YAPIMI DİZİLER YOLDA

Özellikle ilk Türk orijinal Netflix yapımı Hakan: Muhafız'dan sonra platforma olan ilgi daha da artmış, bu yapım sonrası yeni üyeliklerin sayısında da belirgin bir artış yaşanmıştı. Ayrıca Netflix'in yeni bir Türk yapımı dizi üzerinde çalıştığı biliniyor.

Netflix'in Türkiye için belirlediği eski fiyatları:

Temel: 15,99 TL
Standart: 27,99 TL
Özel: 39,99 TL

Netflix tarafından konuyla ilgili olarak sozcu.com.tr'den Can Mumay'a yapılan açıklamada, “Üyelerimizin Netflix’e verdiği değeri daha iyi anlamak için dönem dönem farklı fiyat politikaları test ediyoruz. Bu testler herkese açık değil. Ayrıca testlerde görülen fiyatları hiçbir zaman uygulamaya koymayabiliriz. Amacımız, Netflix üyelik ücreti politikasının doğrulundan emin olmak.” denildi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar