POLEMİK

Nedim Şener isim vermeden Can Dündar'ı topa tuttu

Nedim Şener, ABD Türkiye Büyükelçiliği’nin vize başvurularının askıya aldığını açıklamasının ardından Can Dündar'ın sosyal medya paylaşımlarına isyan etti.

Nedim Şener isim vermeden Can Dündar'ı topa tuttu

Posta yazarı Nedim Şener, Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçiliği’nin vize başvurularının askıya aldığını açıkladığı saatlerde sosyal medya üzerinden başta firari Can Dündar olmak üzere yapılan bazı yorumlara ateş püskürdü.

Nedim Şener "Yurtdışına kaçmış FETÖ’cülerle birlikte, hiç utanmadan, Türkiye’nin ekonomik krize gireceğini, Amerika’dan amborga yiyeceğini yazabildiler. Adını bile anmak istemediğim bazı kişilerin 15 Temmuz’dan bu yana hangi noktaya savrulduklarını göstermesi bakımından da anlamlıydı. Hiçbirine ama hiçbirine şaşırmadım." dedi.

İşte Nedim Şener'in bugünkü köşe yazısından bir bölüm:

Bu kadar zor mu ülkenin yanında olmak

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Büyükelçiliği’nin vize başvurularının askıya aldığını açıkladığı saatlarde sosyal medya üzerinden yapılan bazı yorumlar utanç vericiydi. Elbette Türkiye için değil kendileri açısından.

Yurtdışına kaçmış FETÖ’cülerle birlikte, hiç utanmadan, Türkiye’nin ekonomik krize gireceğini, Amerika’dan amborga yiyeceğini yazabildiler.

Kısa süreli de olsa doların artmasından ve borsanın düşmesinden ekonomik kriz analizi yapanı mı ararsın, Türkiye’nin “haydut devlet” damgası yiyeceğini söyleyeni mi? Hepsi bir anda devreye topa girdi.

Adını bile anmak istemediğim bazı kişilerin 15 Temmuz’dan bu yana hangi noktaya savrulduklarını göstermesi bakımından da anlamlıydı. Hiçbirine ama hiçbirine şaşırmadım.

Oysa ortada ABD Büyükelçiliği’nin hatta yönetiminin devlete kızıp halkı cezalandırma girişimi vardı. Ve bu öyle göründüğü gibi tek boyutlu değil.

Nedim Şener'in yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar