GÜNDEM

Nedim Şener: FETÖ her şeyi medya üzerinden yaptı

Troya Medya Buluşmaları kapsamında Çanakkale'de bir konferansa katılan gazeteci Nedim Şener, FETÖ'nün medya ile ilişkisine de değindi. Nedim Şener, FETÖ'nün medyayı nasıl bir propaganda aracı olarak kullandıklarını anlattı.

Nedim Şener: FETÖ her şeyi medya üzerinden yaptı

Gazeteci Nedim Şener, FETÖ'nün en başından beri Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı aracılığıyla toplumun her kesimini etkilemeye yönelik bir proje başlattıklarını vurguladı. Meclis'i bombalayan F16 pilotuyla FETÖ'nün gazetecisi Ahmet Yavuz Arslan arasında hiçbir fark olmadığına dikkat çeken Nedim Şener, "Medya FETÖ için olmazsa olmaz" ifadesini kullandı. 

Çanakkale'de Troya Medya Buluşmaları kapsamında gazeteci Gökhan Gökçe ile birlikte konferans veren Nedim Şener FETÖ ile mücadele ve FETÖ'nün medya yapılanmasını anlattı. 

Nedim Şener, "Gazeteciler ve Yazarlar Vakfı, Türkiye'de ilahiyatçısından ateistine kadar her kesimden insanı bir araya getirmeyi bir proje olarak ortaya koydu. FETÖ aslında ne yaptıysa her şeyi medya üzerinden yaptı" dedi. 

MECLİSİ BOMBALAYANLARLA FETÖ GAZETECİLERİNİN HİÇBİR FARKI YOK

Nedim Şener konuşmasına şöyle devam etti: 

Meclisi bombalayan F16 pilotuyla FETÖ'nün gazetecisi Adem Yavuz Arslan'ın arasındaki fark sadece onun biraz daha kilolu olması.

FETÖ'nün diğer uzantıları gibi medyasının da beyinleri yıkanmıştı. Hrant Dink cinayetinde bir gazetecinin diğer bir gazetecinin cinayetini karartacağı aklıma gelmezdi. Ama bakıyorum adamlara sürekli, polisleri aklamaya çalışıyorlar. O zaman anladım ki medya FETÖ için olmazsa olmaz.

15 Temmuz'dan sonra yurtdışına çıktılar ve hemen medya kurdular. Çünkü terör örgütlerinin hiçbir ahlaki standartı yoktur, propaganda aracı onlar için olmazsa olmazdır. Bakın terör örgütlerinin özellikle arkasına saklandığı kavram "basın özgürlüğü, adalettir. 

Zaman gazetesinin başına getirdikleri adam öğretmendir, aynı zamanda bir ev imamıdır. Adil Öksüz, ilahiyatta bir öğretim görevslisi ama bütün hava kuvvetlerinin imamı aynı zamanda. Bunların ne gazetecisi gazeteci ne öğretmeni öğretmendir. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar