GÜNDEM

Necati Şaşmaz'dan sürpriz evlilik!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi başrol oyuncusu Necati Şaşmaz evlendi.

Necati Şaşmaz'dan sürpriz evlilik!

GAZETECİLER.COM
Kurtlar Vadisi Pusu
'nun Polat AlemdarNecati Şaşmaz magazin dünyasını şoke eden bir kararla evlendi. Yazete.com'un detaylarıyla duyurduğu habere göre Necati Şaşmaz hiç beklenmeyen bir isimle dünya evine girdi.

MAHİDEVRAN YİNE YALAN OLDU

Magazin camiasında ismi Muhteşem Yüzyıl dizisinde Mahidevran karakterini canlandıran Nur Fettahoğlu ile anılan Necati Şaşmaz medyayı da ters köşeya yatıran bir kararla hiç beklenmeyen bir isimle evlendi.

ÖMER LÜTFİ METE'NİN YEĞENİYLE EVLENDİ

Sürpriz bir şekilde evlenme kararı alan Necati Şaşmaz, 2009 yılında geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybeden Gazeteci Yazar Ömer Lütfi Mete'nin yeğeni, Nagehan Kaşıkçı ile nikah masasına oturdu.

NİKAHI ÜSKÜDAR BELEDİYE BAŞKANI KILDI

Nikahı Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıydı. Çiftin nikah şahitliğini de Hilmi Hacıosmanoğlu ile Pana Film'in senaryo yazarlarından Cüneyt Aysan yaptı.

"EVET" DEMEDEN ÖNCE BESMELE ÇEKTİ

Nikah töreninde yaşananlara dair ilginç detaylar geçen ensonhaber.com ise Şaşmaz'ın "evet" demeden önce besmele çektiğini ve Nagehan Kaşıkçı'nın son derece sade gelinliği, şıklığı ve güzelliğiyle salondakileri büyülediğini duyurdu.

Deneme

TWITTER'DA MAHİDEVRAN GEYİĞİ

Çiftin evliliği Twitter’da büyük ses getirdi. Evlilik haberlerini alanların aklına gelen ilk isim ise Nur Fettahoğlu oldu. Muhteşem Yüzyıl’da Mahidevran rolüyle hafızalara kazınan Nur Fettahoğlu ve Necati Şaşmaz’ın mazide kalan aşlkarı Twitter’da gündeme oturdu.

İşte atılan bazı tweetler;

Hilal Erim ‏@HilalErimm
Necati Şaşmaz evlenmiş mahidevrana gerçek hayattada huzur yok sanırım :((

Demet Akalın Kurt ‏@DemetAkalin
necati sasmaz evlenmis ama nurla degil aaaaa mutluklar...mahidevrana huzur yok anacim gunah

erol köse ‏@drerolkose
Mahidevran sarayda da gercek hayatta da hep ezikleniyor, Necati Şaşmaz onu şutlayip 2 hafta sonra 12.12.12 modasina uyup dunya evine girdi !

milagro ‏@_1milagro
Necati sasmaz Nur fettahoglu ile evlenmemis. Baskasiyla evlenmis.. Ne lan bu?:))

anti dedikodu ‏@antidedikodu77
wooooow necati sasmaz evlenmis...yildirim nikahi bu olsa gerek...simdi tum Turkiye bunu konusuyor...neyse mutluluklar

ÇOK OKUNANLAR