GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Ne Çıkarsa Bahtına

Flash TV

Ne Çıkarsa Bahtına

Flash TV'de yayınlanan 'Ne Çıkarsa Bahtına' programına katılan 62 yaşındaki Sefer isimli vatandaş, 2 kadını öldürdüğünü söyleyince sunucu Hülya Bozkaya da dahil olmak üzere stüdyo buz kesti.

2 KİŞİYİ ÖLDÜRDÜM, EVLENMEK İSTİYORUM

Kısmetini Evlilik programında arayan Sefer Bey eski evliliklerinden söz ederken "5 ay iyiydik, 5 ay sonra hal ve hareketleri değişti. Aynı yerde oturduk resmi nikah yapmamıştık. Bana hiç tasvip etmeyeceğim haraketlerde bulundu. Kader kurbanı olarak elimden bir kaza çıktı" sözleri herkesi şok etti.

'RABBİM BU BENİM SINAVIM MI ALLAH'IM?'

Sefer Bey ikinci bir itirafta daha bulunarak bir cinayet daha işlediğini itiraf etti. Artık akıllandığını ve kendisini böyle kabul edecek bir eş aradığını söyleyen Sefer Bey'e program sunucusu kapıyı gösterdi.

Sunucu Hülya Bozkaya, Sefer Bey'i dışarı alırken 'Rabbim bu benim sınavım mı Allah'ım?' diyerek serzenişinde bulundu, stüdyo izleyicileri ise alkışladı.

NELER ÖĞRENDİK?

Peki bu çok çarpıcı canlı yayın şovundan neler öğrendik?

Yayın yaptığı saatler boyunca sık sık ekrandakilerin göbek attığı bir kanal olması dışında Flash TV'de programcıların ekrana çıkardıkları insanlar hakkında bir bir araştırma yapmadıklarını mı?

Yoksa evlilik programlarının suyunu çıkartan kanalın ne yaptığının farkında bile olmadığını mı?

Yine de sunucu Hülya Bozkaya'nın programa katılan Sefer isimli kişiyi yayından yollamasına mı şükretmemiz lazım yoksa?

Flash TV ve "Ne çıkarsa bahtıma" programı olmaz denilenleri sergileme başarısı ile televizyon tarihine geçerken, günün televizyoncusu olmayı da başardılar.

ÇOK OKUNANLAR