MEDYA KÖŞESİ

Önder Aytaç'tan beddua salvosu

Polis Akademisi'ndeki görevine mahkeme kararına rağmen dönemeyen Önder Aytaç öyle bir beddua etti ki okuyanlar yok artık dediler...

Önder Aytaç'tan beddua salvosu
GAZETECİLER.COM - "Abdullah Öcalan'ı idam edelim" çıkışı ile Taraf gazetesindeki köşesinden kovulan ve çeşitli internet sitelerinde yazı yazmaya devam eden Önder Aytaç, bugün yazdığı yazı ile hem herkesi şaşırttı hem de "yok artık" dedirtti.

 AKADEMİDEN BAŞBAKAN'A KÜFÜR ETTİĞİ İÇİN KOVULMUŞTU
Polis Akademisi öğretim görevlisi Önder Aytaç, Twitter hesabından Başbakan Erdoğan'a küfrettiği gerekçesiyle geçtiğimiz Ekim ayında akademideki görevinden alınmıştı.

"SEHVEN OLDU" DEMİŞTİ

Polis Akademisi Öğretim Üyesi ve Samanyolu TV programcısı Yrd. Doç. Dr Önder Aytaç, Twitter hesabı @onderaytac adresinden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a "Kapat be dershaneleri Ustaaaaammmmk!.. " şeklinde yazdı. Tepkiler üzerine, kez "Sehven oldu, parmaklarım klavyeye büyük geldi" diye açıklama yapmasına rağmen, işte bu yazı Önder Aytaç'ın Polis Akademesi Öğretim görevinin de sonu oldu.

Bir dönem Polis Akademisi'nde Dekan Yardımcısı olarak da görev alan Aytaç, bugün köşesinde mahkeme kararına rağmen Polis Akademisindeki görevine iade edilmemesi için uğraşmak ile suçladığı Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ve Polis Akademisi Başkanı Remzi Fındıklı'ya bir dizi beddua sıraladı.

EĞER SUÇ DUYURUSUNDA BULUNMADIYSAM...

"Allah’tan korkunuz Sn. Genel Müdürüm, eğer onun varlığına inanıyorsanız."
diyen Aytaç, "Eğer sizin bana yaptığınız hukuksuz işlemler hakkında hala suç duyurusunda bulunmamış isem bunun nedeni emniyet ve polis kurumuna olan sevgim ve vefamdan dolayıdır…" yazdı ve ardından Emniyet Genel Müdürü'ne sırayla şöyle beddua etti:

"ANNENİZ ÖLSÜN, EVLADINIZ YATALAK KALSIN, KOLON KANSERİ OLUN"

"...vallahide billahide tallahide sizin yatacak yeriniz yok Sn. Genel Müdürüm...
Ya da tersinden ifade ederek şöyle söyleyeyim; ‘İnşallah sizin bana yaptıklarınız da siz haklı iseniz; Allah beni kahretsin / helak etsin ve hatta Şubat ayına çıkarmasın…

Ama ben haklı isem; sizin de anneniz ölsün, babanız trafik kazası geçirsin, kardeşleriniz en ağır şekilde ameliyatlara duçar kalsın. Eşiniz sizden boşansın. Evlatlarınız kötürüm kalsın ve bitkisel hayata girsin ve hayatlarının sonuna kadar da yatalak kalsınlar ve siz onlara her baktığınızda, bu yaptığınız haksızlıktan dolayı başınıza bunların geldiğini görün ve siz de kolon kanseri - prostat kanseri olun ve hayatınızın sonuna kadar da sonda ile hayatınızı geçirin…

Aytaç'ın yazısının tamamını okuyabilirsiniz.
ÇOK OKUNANLAR