GÜNDEM

Nazlı Ilıcak'tan öyle bir 'yandaş' yanıtı aldı ki...

Enver Aysever, 4 gazeteye ismini anarak saydırdı. Nazlı Ilıcak'tan da teyit almak isteyince ummadık bir yanıt aldı.

Nazlı Ilıcak'tan öyle bir 'yandaş' yanıtı aldı ki...
GAZETECİLER.COM - TV8'de Gökmen Karadağ'ın sunduğu 8. Gün programı Enver Aysever'in CHP PM üyeliği tartışması ile başladı. Aysever, "Aykırı Sorular" programını bırakma kararı aldığını açıkladı. Gerekçesini de "bana belden aşağı vurabilecekleri için yapmayacağım" şeklinde açıkladı.

Enver Aysever, "İllegal bir örgütle adım anıldığı an o gazeteleri dava edeceğim. Vakit, Taraf, Zaman ve Yeni Şafak gazetesi, "Tuncay Özkan'ın kontenjanından partiye girdi" dediler. Onları mutlaka dava edeceğim" diye konuştu.
[photos]

YANDAŞ GAZETECİLERİMİ BANA KÖTÜLETEMEZSİN

Aysever, hakkında Ergenekoncu diye haber yapan gazetelere sert sözler sıraladıktan sonra Nazlı Ilıcak'tan da destek görmek istedi. Ilıcak ise çok ilginç bir yanıt verdi ve dedi ki; "Sen şimdi benim yandaş gazetecilerimi bana kötületemezsin"...



Nazlı Ilıcak, eski bir siyasetçi olarak Enver Aysever'e gazetelere açtığı davalardan vazgeçmesi tavsiyesinde bulunarak; "
-"Gazeteciyken sen hakim konumdaydın. Şimdi sen politikacı oldun dayak yiyeceksin, adet budur. Ben FP milletvekili oldum şaşırdım feleğimi, gelen vurdu giden vurdu. Şimdi sen koltuk değiştirdin bunun idraki içinde olacaksın, bence o açtığın davalardan da vazgeç. Gazeteci kimliğine de yakışmaz benden sana abla tavsiyesi..."

ERCAN KARAKAŞ İLE CANDAŞ TOLGA IŞIK KAPIŞTI

Gazeteciler siyasetçi olabilir mi tartışması Candaş Tolga Işık ile Ercan Karakaş'ın  da kapışmasına yolaçtı. Posta yazarı Candaş Tolga Işık, "gazetecinin siyasetçilik yapmasına" şiddetle karşı çıktı. O anlarda sesler yükseldi...





ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar