GÜNÜN TELEVİZYONCUSU

Nazlı Çelik

Star Haber

Nazlı Çelik
GAZETECİLER.COM -

7 Haziran seçimlerinden beri kendisine ve partisine yönelik taleplerin tamamını reddettiği imajı zihinlere kazınan Devlet Bahçeli, MHP genel merkezinde kendisi ile röportaj yapan Star TV Ana Haber Genel Yayın Yönetmeni Nazlı Çelik'in sorularını yanıtladı.

Çelik özellikle Ankara katliamı sonrasında Davutoğlu ve Kılıçdaroğlu'nun görüşme çağrısını neden geri çevirdiğini sordu Bahçeli'ye...

Ekranları başındakilerin "Ay yıldızlı kolyesi" ile tanıdığı Nazlı Çelik bu röportajı ile günün televizyoncusu olmayı haketti.


Deneme 

KOLYEMLE HERGÜN BİR MESAJ VERİYORUM

Nazlı Çelik, Gazeteciler.com'da Sayım Çınar'ın sorularını yanıtladığı röportajda ay yıldızlı kolyesi ile ilgili şunları söylemişti:

"Mesela hep taktığım ay yıldız kolyeyle ilgili tartışmalar oluyor. Yıllardır takıyorum o kolyeyi ve bizim bu topraklarda beraber yaşamamızın sembolü o. Ben öyle düşünüyorum. Asla yere düşürülmemesi gereken kutsalımız bir kere.
Uzun süre yurtdışında olmamın da etkisi vardır mutlaka ama asla yere düşürülmemesi gereken hepimizin kutsalı bayrak. Ben her akşam ekrana çıkarken o kolyeyi takarak tüm Türkiye’ye bir mesaj vermek istiyorum aslında. O da benim mesajım. Türkiye’de hep birlikte yaşamamızın bir gurur tablosu olduğunu düşünüyorum."
ÇOK OKUNANLAR