GÜNDEM

Nazenin Tokuşoğlu, sorularını Posta için soracak

Yaptığı röportajlarla dikkat çeken Nazenin Tokuşoğlu, Posta gazetesinin hafta sonu eki Cumartesi Postası'nda işbaşı yaptı.

Nazenin Tokuşoğlu, sorularını Posta için soracak

Türk medyasının başarılı röportajcılarından Nazenin Tokuşoğlu'nun yeni adresi belli oldu...

Kuruluşundan itibaren çalıştığı Habertürk gazetesinde çok önemli röportajlara imza atan Nazenin Tokuşoğlu, bundan böyle Posta'nın Cumartesi eki Cumartesi Postası için röportaj yapacak.

Işıl Cinmen'in yönetimindeki Cumartesi Posta'sında Tokuşoğlu'nun ilk röportajı bugün yayınlandı. Tokuşoğlu, Cumartesi Postası için ilk röportajı usta oyuncu Müjdat Gezen'le yaptı.

Cumartesi Postası'nın diğer röportajcısı ise yapımcı, sunucu, jüri üyeliği ile de bilinen Armağan Çağlayan.

NAZENİN TOKUŞOĞLU KİMDİR?

Nazenin Tokuşoğlu, Fatih Altaylı’nın sunduğu “Teketek” proğramında muhabir-editör olarak 1999 yılında gazeteciliğe başladı. Daha sonraki yıllarda da Kanal D ana haber, Show ana haber ve Haber Türk televizyonunda haber muhabiri olarak görev yaptı.
Nazenin Tokuşoğlu, İstanbul’da hayata tutunmaya çalışan Afrikalıların yaşamından bir kesit sunan”Komşum Afrikalı” ve Anadolu’nun köy okullarını dolaşarak gerçekleştirdiği “Yaşasın Okulumuz” adlı belgeselleri hazırladı.

YAPTIĞI RÖPORTAJLAR

Brad Pitt, Reese Witherspoon, Tilda Swinton, Shakira, PSY, Acun Ilıcalı, Cem Yılmaz, Nihat Özdemir, Ferzan Özpetek, Mustafa Sandal, Derya Büyükuncu, Nihat Altınkaya, Defne Joy Foster, Hülya Avşar, Turgut Özakman, Muazzez İlmiye Çığ, Güneri Civaoğlu, Nevin Yanıt ve daha yüzlerce önemli isimle özel röportajlar gerçekleştirdi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar