GÜNDEM

Nazar Nur'un acı haberi O Ses Türkiye ekibini yıktı

'O Ses Çocuklar' programına yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiği haberi herkesi kahretti.

Nazar Nur'un acı haberi O Ses Türkiye ekibini yıktı

TV8 kanalında yayınlanan 'O Ses Çocuklar' programında yarışmacı olarak katılan Nazar Nur Kaya geçtiğimiz günlerde yoğun bakıma alınmıştı. 'Müslüm' filmindeki performansıyla dikkatleri üzerine çeken Şahin Kendirci, sosyal medya hesabı üzerinden Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini duyurdu. Acı haberden sonra birçok ünlü isim de Nazan Nur Kaya ile ilgili paylaşım yaptı.

Ünlü şarkı yarışması O Ses Çocuklar'ın unutulmaz isimlerinden Nazar Nur Kaya mide bulantısı şikayetiyle gittiği hastanede yoğun bakıma alınmıştı. 6 gün yoğun bakımda kalan Nazar Nur Kaya'nın hayatını kaybettiğini o dönem beraber yarıştığı arkadaşı Şahin Kendirci Instagram hesabından duyurdu.

Acı olayın duyulmasından sonra O Ses Çocuklar'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, programın jürilerinden Hadise ve Murat Boz da paylaşım yaptı. Acun Ilıcalı, Instagram hesabından "Çok erken çok acı, söyleyecek bir şey bulamıyorum. Tatlı güzel Nazar mekanın cennet olsun, Allah ailene sabır versin." mesajını paylaştı.
Ünlü şarkıcı Hadise ise "Nazar... Sözün bittigi yer... O Ses Çocuklarda seninle tanıştık, çalıştık ve vakit geçirdik..Şimdi melek oldun uçtun gittin.. Aklım almıyor, o büyük güzel ailen için Allah'tan güç ve sabır diliyorum... Ve sen artık meleklerin arasından bizi izliyorsun cenetten..." ifadelerini kullandı.

Murat Boz ise, "Çok üzgünüm. Allah rahmet eylesin. Mekanın cennet olsun Nazar. Nurlar içinde uyu." dedi.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar