MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı'dan 'yayını terketti' haberlerine tepki!

Nagehan Alçı, dün akşam Habertürk yayınından ayrılması üzerine yapılan "yayını terketti" haberlerine köşesinden cevap verdi. Alçı yayından Show tv yayınına geçmek için ayrıldığını belirtti.

Nagehan Alçı'dan 'yayını terketti' haberlerine tepki!

Dün akşam Habertürk yayınından ayrılan Nagehan Alçı, hakkında çıkan "Stüdyoyu terk etti" haberlerine ateş püskürdü. 

Bugün Habertürk'teki köşesinden, çıkan bu haberlere tepki gösteren Alçı, "Çarpıtmanın Böylesi..." dedi. 

Yayından Show Tv'deki yayına geçmek için ayrıldığını belirten Nagehan Alçı "Buna yalnızca ‘pes’ diyorum. Çarpıtmanın da sınırı olmuyormuş… Sonuçları daha açıklanmadan tahmin eden ve aynı yayına bir süre sonra dönen ben değilmişim gibi yalanlarına devam ettiler." ifadesini kullandı. 

NELER OLMUŞTU?

Dün akşam Habertürk ekranlarında seçim sonuçlarını değerlendiren Nagehan Alçı'nın, Didem Arslan Yılmaz'ın "Binali Yıldırım açıklamala yapacak" sözlerinden sonra "Kaybettik açıklaması yapacak" demesi dikkat çekmişti. 

Ardından Nagehan Alçı, Binali Yıldırım açıklama yapmadan önce yayından izin isteyerek ayrılmış, Fatih Altaylı da  "Nagehan'ın meşhur cep telefonuna, meşhur mesaj geldi anlaşılan" diyerek Nagehan Alçı'ya takılmıştı. 

Nagehan Alçı'nın "Kaybettik açıklaması yapacak" sözlerinin ardından stüdyodan ayrılması yayını terk etti yorumlarına neden olmuş, haber sitelerinde bu şekilde haber olmuştu. 

İŞTE NAGEHAN ALÇI'NIN CEVABI: 

Çarpıtmanın böylesi

Dün seçim sonuçlarını grubumuzun iki kanalı Habertürk TV ve Show TV’de yorumladım. Önce Habertürk yayını ile başladık, bir süre sonra söz verdiğim gibi Show TV’ye geçtim.

Bazı takıntılı medya organları bunu sonuçları beğenmeyip yayını terk ettiğim şeklinde haber yapmışlar. Buna yalnızca ‘pes’ diyorum. Çarpıtmanın da sınırı olmuyormuş… Sonuçları daha açıklanmadan tahmin eden ve aynı yayına bir süre sonra dönen ben değilmişim gibi yalanlarına devam ettiler.

Ama bu seçim sonuçları, iki tarafta da böylesi radikal ve gerçeklerden kopuk medyanın miadını doldurduğuna işaret ediyor.

 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar