MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı'dan Tuncay Özkan'a tokat gibi cevap

Tuncay Özkan'ın "28 Şubat'ın arkasında Fethullahçılar vardı" iddialarına Habertürk yazarı Nagehan Alçı'dan cevap geldi.

Nagehan Alçı'dan Tuncay Özkan'a tokat gibi cevap

Tuncay Özkan, Halk TV'de katıldığı bir programda 28 Şubat'taki "Fadime Şahin" olayının arkasında Ali Fuat Yılmazer gibi FETÖ'cülerin olduğunu iddia etmişti. 

Nagehan Alçı bugünkü yazısında Tuncay Özkan'ın bu iddialarına cevap vererek: "İyi de o görüntüleri büyük bir iştahla ekranlarda döndürün diye başınıza silah mı dayadılar? Her gün Erbakan’a karşı o iğrenç manşetleri atın diye size bunlar mı baskı yaptı?" diye sordu. 

İŞTE NAGEHAN ALÇI'NIN O YAZISI

FETÖ bu ülkeye sayısız fenalık yaptı. Somut delil ve olayların etrafına sahte deliller üretti, çok önemli davaları sulandırdı, gerçek bir temizlenmeyi engelledi, yalancı tanıklar buldu, korkunç bir kumpas örgütü olarak devletin kurumlarını sardı, Türkiye tarihinin en kanlı darbesi olacak bir girişimde bulundu, yüzlerce kişiyi hunharca katletti.

Öte yandan bu devletin içine konuşlanmış tek suç örgütü FETÖ olmadığı gibi, bütün yanlışlıklar da onunla başlamadı. Aksine, var olan yanlışlar olmasa bu kadar azgın ve güçlü bir FETÖ de olamazdı.

Halbuki şimdi bakıyorum, herkes sütten çıkmış ak kaşığa dönmüş! Sanki FETÖ öncesinde devlet pür-i pak bir yapıydı! Eski askeri darbeleri bile FETÖ yaptı, demeye başladılar. El insaf! Son iddia şu: Meğer 28 Şubat’ı Kemalizm adına hareket eden darbeci generaller değil, Fethullahçı polisler yapmış!

O GÖRÜNTÜLERİ YAYINLAMANIZ İÇİN KAFANIZA SİLAH MI DAYADILAR?

Yahu bu FETÖ elemanlarının suçları zaten ortada. Ancak onların suçları üzerinden 28 Şubat darbesinin aktörleri kendilerini temize çekemezler. Neymiş? Müslüm Gündüz’le ilgili görüntüleri bugün FETÖ’den tutuklu polisler organize etmiş! İyi de o görüntüleri büyük bir iştahla ekranlarda döndürün diye başınıza silah mı dayadılar? Her gün Erbakan’a karşı o iğrenç manşetleri atın diye size bunlar mı baskı yaptı? MGK kararlarını da mı bunlar hazırladı?

Evet,Fethullah Gülen ve örgütünün mensupları Erbakan ve Milli Görüş’ün pasifize edilmesi ve kendilerinin güçlenmesi için önceleri 28 Şubat’ı desteklediler ancak daha sonra devletin içindeki güçler bunlara da yöneldi. Hatta Erbakan ve Milli Görüş hareketi, Gülencilerin 2 sene önceki kaypaklığına rağmen 1999 yılında askerin baskılarına karşı onların yanında yer aldılar. Gülen ise o sıra eski devletin baskısından korktuğu için ABD’ye kaçtı.

Şimdi hepimizin aklı ve hafızası ile alay edercesine, sanki hiç birimiz bu ülkede yaşamamışız gibi kendinizi FETÖ üzerinden temize çekmeye kalkmayın!

BARİ TAM OLSUN

Şunları da söyleyin tam olsun:

- 90’lı yıllarda İzmit-Adapazarı- Düzce üçgeninde bazı tanınmış Kürt işadamlarını öldürüp gömenler de FETÖ’cü müydü?

- Binbaşı Cem Ersever ve Yeşil kod adlı Mahmut Yıldırım da Fethullahçı mıydı yoksa?

- Acaba JİTEM, FETÖ’nün bir yan kolu muydu?

- Merve Kavakçı’yı linç edenler ve onu kendi ülkesinde yaşayamaz hale getirenler de mi Fethullahçı’ydı?

- 17 bin faili meçhul cinayetin hepsini de bunlar mı işledi?

- Dün 24. yılını hüzünle andığımız 2 Temmuz 1993 Madımak katliamı da ya da 1978 Maraş katliamı da mı FETÖ organizasyonu idi?

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar 1 yorum