MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı yazdı: Bu projeye binlerce fikir yağıyor

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun'un açıkladığı projeye ilişkin değerlendirmede bulundu...

Nagehan Alçı yazdı: Bu projeye binlerce fikir yağıyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun'un açıkladığı “Ülkem İçin Bir Fikrim Var” projesi büyük ilgi gördü. Ülkenin dört bir yanından fikir yağdığını söyleyen Nagehan Alçı, çok faydalı öneriler geldiğini belirtti.

Alçı, "Hem yaratıcılığı kamçılayan, hem devlet ve vatandaş arasındaki mesafeyi kısaltan, hem de ulaşılabilir ve yeniliğe açık bir yönetim anlayışı vurgusu yapan bu projeyi çok faydalı ve doğru buldum. Tebrik ediyorum" ifadelerini kullandı.

Bu projeye binlerce fikir yağıyor

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun önceki gün bir proje açıkladı. Projenin ismi “Ülkem İçin Bir Fikrim Var”. Vatandaşlar öneri ve fikirlerini doğrudan iletisim.gov.tr üzerinden oluşturdukları “2019’da ülkem için bir fikrim var” platformuna yazabiliyorlar.

Altun ilk 24 saatte 4548 fikir geldiğini açıkladı. Bu yazıyı yazdığım dakikalarda bu sayı herhalde 10 bini bulmuştur. Ülkenin dört bir yanından ilginç fikirler adeta yağıyor. Şimdiden yaprak dökmeyen ağaç, yaya geçitlerine mavi trafik lambası, çöp konteynerlarından yayılan kokuyu engelleyen akıllı çöp kamyonları gibi son derece faydalı öneriler geldiğini gördüm.

Hem yaratıcılığı kamçılayan, hem devlet ve vatandaş arasındaki mesafeyi kısaltan, hem de ulaşılabilir ve yeniliğe açık bir yönetim anlayışı vurgusu yapan bu projeyi çok faydalı ve doğru buldum. Tebrik ediyorum

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar