POLEMİK

Nagehan Alçı Sözcü davasını yazdı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Sözcü iddianamesi ve tahliye olan Mediha Olgun'la görüşmesini yazdı.

Nagehan Alçı Sözcü davasını yazdı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, Sözcü iddianamesinin kendisinin Mediha Olgun'la yaptığı görüşmeyle aynı güne denk gelmesinin sadece tesadüf olduğunu belirtti.

Nagehan Alçı, iddianamenin açıklandığı gün adliyede olduğunu doğrulayarak "Ben bir yazımdan dolayı ifade vermeye gitmiştim. Sözcü davası savcısı Asım Ekren'i hayatım boyunca hiç görmedim" dedi.

İşte Nagehan Alçı'nın yazısından bir bölüm:

Sözcü Davası ve Liberal Demokrasi

MEDİHA Olgun’un pazartesi bu köşede yayınladığım açıklamaları üzerine beni hiç şaşırtmayan bir yalan kampanyası başladı. Söylediklerini duymaktan hoşlanmayanlar, Olgun hakkında çeşitli hikâyeler üretir hale geldiler. Hayatımda hiç karşılaşmadığım, yalnızca telefonla konuştuğum halde Mediha Hanım’ın evime geldiğini iddia eden yazılar okudum.

Anlattıklarını bir komplonun parçası olarak gösterecek, hatta polisle ve yargıyla anlaştığını ima edecek kadar ileri gidenler bile oldu. Yalnızca o kadar da değil, benim de bir operasyonun içinde olduğum, hatta bu nedenle gidip savcıyla görüştüğüm de söylendi...

Ben yalanlara ve iftiralara maalesef artık alıştım, uydurmanın sonu yok, hakkımda çıkan saçmalıkların da... Ama Mediha Olgun alışık değil ve aylar içinde biriktirdiği isyanını benimle paylaştıktan sonra olanlar yüzünden çok tedirgin. O nedenle bugün bütün çıplaklığıyla son günlerde yaşananları ve benim nerede durduğumu yazacağım...

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamını okumak için tıklayın




ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar