MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı 'lüks yatta tatil' haberlerine sert çıktı

Habertürk yazarı Nagehan Alçı eşi Rasim Ozan Kütahyalı ile Bodrum'da günlük kirası binlerce eurodan başlayan bir yat kiralayarak tatil yaptığı iddialarına bugünkü köşesinden yanıt verdi.

Nagehan Alçı 'lüks yatta tatil' haberlerine sert çıktı

Nagehan Alçı ‘Smryna’ adlı yatın kendilerine ait olmadığını, tekneyi kiraladıklarına dair haberlerin baştan sona kadar yalan olduğunu söyledi. Alçı, "Smyrna, dostlarımız Hazım ve Duygu Giray çiftinin. Lütfen 5 milyon dolar kredi yalanı gibi olmasın bu olay da. 3 çocuklu, cıvıl cıvıl, deniz tutkunu bu güzel aile Bodrum’dayken bizi davet etti ve biz de onların misafiri olduk, teknede güzel bir gün geçirdik. Hepsi bu." ifadelerini kullandı.

‘Rasim Ozan aylar sonra görüntülendi’ haberlerine de sert çıkan Alçı, " Rasim’in tek fotoğrafı yokken nasıl ‘Rasim Ozan aylar sonra görüntülendi’ diye haber yapılabiliyor? Yani yalanın da bir sınırı olması gerekmez mi? Ortada tek görüntü yok ve olmayan görüntü üzerinden ‘Rasim görüntülendi’ deniyor. Muhtemelen tüm bu yazdıklarıma rağmen de yalanlar devam edecek…" dedi.

BİTMEYEN YALANLARIN SINIRI YOK MU?

Türk medyasında siyasi hasımlarıyla ilgili tarafların her türlü yalan ve iftira haber yapabilmesi maalesef bir gelenek haline geldi. Özellikle bazı fanatik yayın organları yanlış olduğunu göre göre yazıyor ve doğrusunu bilmelerine rağmen ısrarla yalana devam ediyorlar. 

Benimle ve ailemle ilgili de yalanlar ve iftiralar havada uçuşuyor. Böyle aleni iftira durumlarında karşı tarafı muhatap almam ve gerekirse de doğrudan yargıya başvururum. Ancak bu kez yalanlar başka insanları da ilgilendirdiği için bu konuyu yazmak durumundayım.

Arkadaşlar, birkaç paparazzi tarzı fotoğraf üzerinden senaryolar yazdığınız ‘Smryna’ adlı yat bize ait değil. Günlüğüne 42 bin TL verip bu tekneyi kiraladığımıza dair haberler de baştan sona yalan. Smyrna, dostlarımız Hazım ve Duygu Giray çiftinin. Lütfen 5 milyon dolar kredi yalanı gibi olmasın bu olay da. 

3 çocuklu, cıvıl cıvıl, deniz tutkunu bu güzel aile Bodrum’dayken bizi davet etti ve biz de onların misafiri olduk, teknede güzel bir gün geçirdik. Hepsi bu. Çoğu işadamı, özel jetini ve yatını iyi fiyat alırsa kiralamaya da verebiliyor ama Smyrna için bu durum geçerli mi açıkçası bilmiyordum. 

İnternette yaz sezonu için günlüğüne 9 bin Euro istenen Smyrna yatı Giraylara ait mi yoksa isim benzerliği mi diye Hazım ve Duygu’ya sordum. Evet, aynı tekneymiş. Kendilerinin Bosphore Yachts diye de bir firması varmış ve acenteler aracılığıyla bu tekneyi de kiralıyorlarmış ama bu fiyatlara çok nadir yabancı müşteriler tutuyormuş. Mesela geçen sene Kazakistan Devlet Başkanı bu tekneyi bir haftalığına kiralamış vs.

 

HABERCİLİKTE SON NOKTA: OLMAYAN GÖRÜNTÜYÜ GÖRÜNTÜLEMEK

Ayrıca benim de olduğum bazı fotoğrafları yayınladınız anladık da  Rasim’in tek fotoğrafı yokken nasıl ‘Rasim Ozan aylar sonra görüntülendi’ diye haber yapılabiliyor? Yani yalanın da bir sınırı olması gerekmez mi? Ortada tek görüntü yok ve olmayan görüntü üzerinden ‘Rasim görüntülendi’ deniyor. Muhtemelen tüm bu yazdıklarıma rağmen de yalanlar devam edecek…

Bir yalımız olmadığını bildikleri halde hala ısrarla 'yalı yalı' diye yazan, 5 milyon doların 7’de 1’inden bile daha az krediyi TL olarak çektiğimizi bildikleri halde hala 5 milyon dolar kredi yazıp bir de uydurma astronomik ödeme tabloları çıkartanların, bu hastalıklı ve saplantılı tavrından kurtulmaları mümkün değil!

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar