KAZANDI

Nagehan Alçı kazandı

Dikkat çektiği bu noktayla günün kazananı olan Nagehan Alçı'nın yazısındaki şu ifadelerinse biraz "abartılı" olduğunu umuyoruz

Nagehan Alçı kazandı

CHP'li Albay Dursun Çiçek, hakim ve savcıların kendisine “Erdoğan iktidarına gücümüz yetmiyor komutanım. Siz bunları iktidardan indirin, ondan sonra biz ne yapacağımızı biliriz” dediğini söylemişti hatırlarsınız.

Bu tartışılan açıklamaların ardından bugün Nagehan Alçı Habertürk'teki köşesinden Çiçek'in sözlerini şöyle yorumladı: "Tam anlamıyla tetikte bekleyen bir 27 Mayıs kafası bu".

Nagehan Alçı bu zihniyetin ölmediği gibi her an hortlayabilecek olmasını hakim ve savcıların artık bir siyasetçi olan Dursun Çiçek'e "komutanım" diyerek hitap etmelerini örnek gösterdi.

Nagehan Alçı öyle bir yerinden yakalamış ki meseleyi, başka söze gerek var mı?

Dikkat çektiği bu noktayla günün kazananı olan Nagehan Alçı'nın yazısındaki şu ifadelerinse biraz "abartılı" olduğunu umuyoruz: "Sivillerdeki darbecilik zihniyeti şu an ordu içinde olandan çok daha fazla. Dediğim gibi Dursun Çiçek’e teşekkür etmeliyiz. Türk yargısında hala nice Ömer Altay Egesellerin, nice Salim Başolların ya da nice Vural Savaşların, nice Sabih Kanadoğluların olduğunu bir kez daha somut şekilde hepimize hatırlattı."

Yargı kaç defa değişikliğe uğradı, FETÖ'cü zihniyetten kurtulmak için binlerce hakim savcı atıldı. Devlet bu mücadeleyi verirken umarız "darbecilik hayali" bu kez de yargıdakileri sarmaz. 

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar