POLEMİK

Nagehan Alçı isyan etti; Ortada yalı filan yok!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, 17-25 Aralık öncesi Bank Asya'dan çektikleri krediyle aldıkları evle ilgili yapılan suçlamalara cevap verdi..

Nagehan Alçı isyan etti; Ortada yalı filan yok!

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, kendisi ve eşi Rasim Ozan Kütahyalı hakkında "FETÖ" soruşturması başlatıldığına yönelik iddiaya tepki gösterdi.

2013 yılında Bank Asya'dan çektiği krediyle "yalı" aldığını yalanlayan Alçı, "Ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok. Evimiz bir yokuşta. Bir sitede, üç katlı bir binanın bahçe katı dairesi. Söylenen bütün laflar yalan" dedi.

Nagehan Alçı, sözlerinin devamında "Eğer bize kıyak çekilseydi bu bankaya gebe kalır ve birileri gibi 17-25’te FETÖ’yü savunmak zorunda kalırdık. Oysa tamamen meşru bir kredi aldığımız için rahattık ve FETÖ ile savaştık" ifadesini kullandı.

İşte Nagehan Alçı'nın bugünkü yazısından bir bölüm: 

Olmayan yalı ve bitmeyen yalanlar

SEVGİLİ okurlarım, aylardır her türlü zırvalık, iftira, karalama ve linç girişimi olmasa bu yazıyla sizleri meşgul etmeyecektim. Ancak maalesef faşist çetelerin memleketi içine sokmak istedikleri bu intikamcı iftira girdabı bir kesimi giderek daha fazla çıldırtıyor. Bu girdabın yine kendilerine zarar vereceğini görmüyorlar. Çamur at izi kalsın sözünü adeta başuçlarına çerçeveletip asmış gibi yaşıyorlar.

Uzun bir süre ciddiye almadım ve önemsemedim. “Kim ne derse desin, sen kendini biliyorsun” düsturuyla hareket ettim. Ama artık hiçbir dayanağı olmayan iftiralar neredeyse milli bir mesele haline gelince şu bizim “olmayan yalı” meselesini bir daha yazmak şart oldu...

Neresinden düzelteceğimi bilemiyorum ama en başından başlayayım:

Ortada yalı, malı yok. Bizim bir yalımız yok! Evimiz bir yokuşta. Bir sitede, üç katlı bir binanın bahçe katı dairesi. Söylenen bütün laflar yalan!

Tam 5 yıl oldu, Şubat 2013’te bir ev kredisi almaya karar verdik. 17-25 Aralık’tan aylar önceydi. O zaman neredeyse bütün devlet kurumlarının ve devlet şirketlerinin parası Bank Asya’daydı. Devlet nezdinde meşru bir bankaydı. Şimdi bize iftira attıran kimilerinin, ayrıca neredeyse birçok TÜSİAD ve CHP üyelerinin de bu bankayla ticari ilişkisi vardı.

Nagehan Alçı'nın yazısının tamamı için tıklayın

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar