MEDYA KÖŞESİ

Nagehan Alçı gözyaşlarını tutamadı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bekir Bozdağ'la ilgili yaptığı duygusal konuşma Habertürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı'yı da gözyaşlarına boğdu.

Nagehan Alçı gözyaşlarını tutamadı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün partisinin grup toplantısında 'Andımız' tartışmasında MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin eleştirisine hedef olan eski Adalet Bakanı Bekir Bozdağ için "Onun arkasında bizler varız. Bakanımıza yönelik bu tehdidi ve hakareti gerçekten bir genel başkana yakıştıramadım. Bu çok üzücüydü. Buna yol arkadaşımı feda edemem" dedi. Erdoğan'ın Bozdağ'ı savunduğu kısımda Bozdağ gözyaşlarını tutamadı.

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, "İtiraf edeyim, gözyaşları içindeyim. Tıpkı Başkan Erdoğan’ın erdemli tavrı karşısında akan Bekir Bozdağ’ın gözyaşları gibi gayriihtiyari ben de kendimi ağlarken buldum" dedi. 

"ERDOĞAN UNUTULMAZ BİR TOKAT ATMIŞTIR"

Nagehan Alçı, Kürt bir anne-babadan doğduğu için  bekir Bozdağ'ın aşağılanıp, tehdit edildiğini öne sürerek, "Dikkat edin, Danıştay’ın vesayetçi kararına birçok AK Parti yetkilisi sert dille karşı çıktığı halde sadece Bekir Bozdağ tehdit edildi. Çünkü diğer isimler Türk, yalnızca Bozdağ Kürt. O yüzden ırkçı zihniyet için anında bel altı vurulabilecek bir hedef. İşte Tayyip Erdoğan dün bu zihniyete unutulmaz bir tokat atmıştır. Türkiye toplumunun büyük çoğunluğu da Erdoğan’ın yanındadır…" değerlendirmesinde bulundu.

ÇOK OKUNANLAR
Yorumlar